URGENT: Descoperă semnele afecțiunilor hepatice înainte de a fi prea târziu!

Ficatul tău este în regulă? Iată cum poți afla!

Majoritatea oamenilor nu se gândesc niciodată la ficatul lor. Dar acesta este un organ vital, esențial pentru viață. Este, de asemenea, cel mai mare organ intern care funcționează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, procesând toate alimentele și lichidele consumate, inhalate sau aplicate pe piele. A pune o presiune excesivă asupra ficatului prin alegeri greșite în ceea ce privește stilul de viață sau prin condițiile de viață într-un mediu toxic poate avea consecințe dezastruoase.

image

Ficatul tău este afectat?

De la alimentele ingerate până la stilul de viață adoptat, ficatul este afectat. Alcoolul, țigările, stresul, lipsa de mișcare, alimentația nesănătoasă... Probabil că deja știi despre acestea. Dar dincolo de acestea, este vorba și despre ceea ce se aplică pe piele și păr sau produsele folosite pentru curățenia casei, chiar a orașului sau aerul respirat.

Depistează semnele unui ficat supraîncărcat înainte de a fi prea târziu!

Când ficatul este supraîncărcat, în el se acumulează grăsime. Dacă o cantitate mică de grăsime în ficat este normală, aceasta devine o problemă atunci când se acumulează în exces. În unele cazuri, acest lucru poate duce la apariția ficatului gras non-alcoolic - o afecțiune care afectează peste 25% dintre adulții europeni! Dar, deoarece ficatul nu are receptori de durere (și, prin urmare, nu doare), s-ar putea nici să nu știi că există o problemă. 

Totuși, s-ar putea să transmită anumite semnale de alarmă

  • Senzație constantă de slăbiciune, oboseală și epuizare

  • Creștere în greutate, în special în zona abdomenului 

  • Incapacitatea de a slăbi

  • Digestie deficitară

  • Probleme cu pielea, cum ar fi erupții frecvente 

Este însă ceva de știut neapărat despre un ficat suprasolicitat... 

Aceste simptome sunt destul de vagi și, de obicei, nu alarmează pe nimeni. 

În plus, unele persoane pot să nu aibă niciun semn, în timp ce ficatul se poate confrunta cu probleme. 

Ce face ficatul?

Ficatul este responsabil pentru îndeplinirea a peste 500 de funcții esențiale pentru viață. Iată doar câteva dintre ele: 

  • Curățarea sângelui de toxine
  • Prelucrarea alimentelor și băuturilor, transformându-le în nutrienți pe care organismul să le poată folosi 
  • Producția biliară pentru digestie
  • Producerea și stocarea energiei
  • Reglarea echilibrului hormonal, precum și a aportului de vitamine și minerale

După cum se poate observa, în timp ce suntem ocupați să ne trăim viața, ficatul lucrează în culise. Și, în loc să îl sprijinim, adesea noi facem contrariul.  

Iată cum poate fi influențată negativ sănătatea ficatului...  

- Un stil de viață nesănătos

Alimentele bogate în zaharuri și grăsimi saturate au un rol major în dezvoltarea și apariția ficatului supraîncărcat. Aceste lucruri pot avea gust bun, dar fac ravagii în interiorul organismului.  

Este în regulă un răsfăț din când în când, dar dacă dieta este plină de alimente nesănătoase, este timpul să faci o schimbare

În mod similar, lipsa exercițiilor fizice sau stresul intens afectează și mai mult ficatul.  

- Consumul excesiv de alcool

Consumul de alcool este o povară pentru ficat. Deoarece acesta îndeplinește atât de multe sarcini în același timp, consumul unui pahar de vin, bere sau un alt tip de cocktail îl va copleși în timp ce procesează și detoxifică sângele.  

Când se întâmplă astfel, acesta neglijează celelalte sarcini importante pe care le îndeplinește de obicei în organism.  

- Supraponderalitatea sau obezitatea

Persoanele supraponderale au tendința de a se confrunta cu probleme la nivelul ficatului. Ceea ce nu înseamnă că nu i se poate întâmpla și cuiva sănătos și zvelt. 

Mai presus de toate, obezitatea abdominală este cea care provoacă cele mai multe probleme pentru ficat.

Începe de astăzi să ai grijă de ficatul tău!

Dacă vrei să ai grijă de sănătatea ficatului, începe chiar astăzi! Iată cum se poate face acest lucru: 

  • Menținerea unei greutăți sănătoase 
  • Focus pe consumul de alimente benefice (eliminând în același timp alimentele nesănătoase) 
  • Practicarea exercițiilor fizice timp de cel puțin 150 de minute în fiecare săptămână 
  • Limitarea consumului de alcool 
  • Controlul nivelului de glicemie

Din fericire, se poate face mai mult de-atât. Oamenii de știință au descoperit multe extracte din plante și alte substanțe cu efecte puternice de protecție hepatică

Să aruncăm o privire.

Ajutor suplimentar pentru ficat

- Colină

Pentru susținerea metabolizării grăsimilor din ficat, este nevoie de un nutrient numit colină pentru apărarea împotriva acumulării de grăsimi. Există o formă brevetată de colină numită VitaColine® care contribuie la menținerea funcției hepatice normale.

- Anghinare

Ajută la scăderea nivelului de grăsimi din sânge, favorizând în același timp controlul greutății

- Armurariu

O plantă bine cunoscută pentru capacitățile sale de protecție a ficatului. Funcționează și mai bine în combinație cu anghinarea. Este deosebit de eficient sub forma PHOPHOcomplex™ care permite ca o cantitate de până la 10* ori mai mare de substanță activă din extractul de armurariu, silibina, să ajungă în sânge, în comparație cu extractul convențional de armurariu. Această silibină fitosomală ajunge în ficat și se eliberează în bilă în câteva ore. 

- Ghimbir 

Se știe că ajută la gestionarea răspunsurilor inflamatorii și favorizează un echilibru normal al hormonilor inflamatori. Contribuie, de asemenea, la bunăstarea fizică și poate ajuta la creșterea energiei. 

- Păpădie

O plantă utilizată în mod tradițional pentru susținerea stomacului și a ficatului. În afară de beneficiile hepatice, contribuie, de asemenea, la bunăstarea tractului intestinal

- Antioxidanți

O combinație de vitamina E, seleniu și zinc poate face minuni contribuind la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.    

Nu vrei să consumi o mulțime de suplimente? Este suficient unul singur!

Toate cele de mai sus se regăsesc într-un singur supliment. Hepafar Forte Premium este o soluție de detoxifiere totală a ficatului 5-în-1 care conține toate extractele menționate și nu numai. Această soluție de detoxifiere este dovedită științific pentru a: 

  • susține metabolismul grăsimilor din ficat,  
  • stimula regenerarea ficatului
  • asigura protecția hepatică
  • stimula detoxifierea,
  • spori energia și vitalitatea

Acesta include, de asemenea, piperină, o componentă a extractului de piper negru, care îmbunătățește biodisponibilitatea. Acesta sporește biodisponibilitatea ingredientelor vegetale cu cel puțin 30%*.

Hepafar Forte Premium a ajutat foarte multe persoane din întreaga Europă să se simtă mai energice, să slăbească și să contribuie la protejarea ficatului prin alegerile zilnice ale stilului lor de viață. 

Fă astăzi primul pas pentru protejarea ficatului și comandă Hepafar Forte Premium cu o garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor.

* *Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site.