Cel mai mare inamic al unui abdomen plat!

Poate că faci progrese în demersul tău de pierdere în greutate, dar se pare că nu reușești să obții un abdomen plat. Ce-ar fi dacă ți-am spune că s-ar putea să nu fie vorba de grăsime persistentă, ci pur și simplu de balonare?

image

Glezne umflate, abdomen umflat, fața umflată... Acestea pot fi sursa multor frustrări când încerci să-ți atingi obiectivele fizice. Se întâmplă atunci când corpul începe să rețină lichide,poate împiedica semnificativ progresul în ceea ce privește slăbirea și poate fi un factor demotivant major. În plus, este atât de neplăcut!

Balonarea - inamicul unui abdomen plat

Balonarea este o problemă cu care mulți dintre noi se confruntă, dar care sunt cauzele ei? Cine este responsabilul din spatele acestui disconfort abdominal cu impact asupra vieții noastre cotidiene

Principalele motive pot fi, de fapt, împărțite în două categorii: sănătatea intestinală și retenția de lichide. În ambele cazuri, este dificil să te menții pe drumul cel bun în ceea ce privește slăbirea.

1. Sănătatea intestinală

Gazele. Da, gazele sunt principala cauză a balonării. Acestea pot fi corelate cu alimentele și băuturile consumate și cu modul în care o faci - mănânci prea repede, nu mesteci suficient, mănânci leguminoase, consumi băuturi carbogazoase etc. Cantitatea de gaze produsă de intestin depinde, de asemenea, de enzimele digestive și de bacteriile intestinale, gazele fiind un produs secundar al digestiei. 

Când microbiota intestinală este dezechilibrată, adică există mai multe bacterii nocive decât benefice, principalul semn este balonarea, deoarece bacteriile dăunătoare creează un exces de gaze

Nu este de mirare că te simți de parcă ai înghițit un balon!

2. Retenția de apă

Retenția de lichide este foarte des întâlnită, dar poate fi foarte deranjantă: provoacă nu numai balonare, ci și umflături. O modalitate de a determina dacă reții apă este examinarea feței. Obrajii și zona de sub ochi sunt umflate? Acesta este primul semn! 

Mai mulți factori contribuie la retenția de apă: aportul ridicat de sodiu, deshidratarea, statul așezat sau în picioare pentru perioade lungi de timp, fluctuațiile hormonale și aerul uscat

Este păcat să îți pierzi atât de ușor jeanșii preferați!

Scapă de balonare cu WaterAway Biotic

Schimbarea stilului de viață și a dietei poate părea un lucru bun, dar s-ar putea să nu îți ofere rezultatele rapide dorite. Recomandăm includerea WaterAway Biotic în rutina ta zilnică - 87*% dintre utilizatori au fost mulțumiți de rezultate!

WaterAway Biotic este un diuretic natural cu efect probiotic pentru reducerea balonării și combaterea retenției de apă. Susține abdomenul prin:  

  • Furnizarea probioticelor benefice pentru intestine
  • Sporirea eliminării apei cu până la 27*%
  • Reducerea balonării cu 60*%
  • Facilitarea slăbirii
  • Elimină balonarea într-un singur pas! Încearcă WaterAway Biotic astăzi și primește o cutie GRATUITĂ.

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate prevenirii, tratării sau vindecării vreunei boli sau afecțiuni grave. Este important menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos.

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ
-65%
Preț special 175,00  RON Preț obișnuit 497,00  RON
Vezi produsul