Kateřina: "Să mă privesc în oglindă și să mă simt mândră este cel mai frumos sentiment!"

Kateřina este originară din Republica Cehă și lucrează ca agent de securitate pentru poliție. În timpul liber, îi place să gătească. Ea spune că are o siluetă în formă de pară și că s-a luptat cu greutatea ei încă din copilărie.  

A încercat mai multe diete în trecut și a reușit cu succes să își transforme silueta, dar nu a găsit niciodată o modalitate de a-și menține greutatea dorită. Datorită produselor Sensilab, a reușit în sfârșit să își găsească ritualul zilnic ideal și să obțină rezultatele pe care și le dorea

Vrei să știi cum a reușit? Citește mai departe pentru a afla cum a reușit Kateřina să slăbească și să își mențină rezultatele.  

image

A găsit soluția pe internet

“Sensilab a fost de fapt o coincidență. În timp ce căutam o soluție pentru a-mi îmbunătăți metabolismul, am descoperit întâmplător Sensilab printre o mare de produse mai scumpe. Ceea ce m-a convins cel mai mult a fost că era accesibil."

"De câțiva ani folosesc de la Sensilab Vitamina C, Vitamina D și Essentials Vegan Omega-3, iar în ultimele luni am început să folosesc și Metabolism Boost. Am observat că funcționează foarte bine cu dieta mea actuală și îmi accelerează digestia. Iar administrarea regulată a Vitaminei C a contribuit la îmbunătățirea sistemului meu imunitar, pentru că am observat că răcesc mai rar."

image

Știai că...?

• Atunci când vorbim despre metabolism, ne referim la cantitatea de energie (calorii) pe care organismul o folosește pentru a menține funcțiile vitale de bază. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, metabolismul nostru încetinește, astfel că organismul are nevoie de tot mai puține calorii. Și care sunt consecințele? Creșterea în greutate și acumularea de grăsime.

• Din cauza nivelului mai scăzut de testosteron și a masei musculare mai reduse, metabolismul femeilor poate fi de aproape două ori mai lent decât cel al bărbaților.

“Ceea ce îmi place la Sensilab este că nu trebuie să cumperi produse noi de fiecare dată când se termină, ci te poți abona la ele.”

Da, ai citit bine. Un abonament recurent facilitează menținerea unui stoc constant, astfel încât nu vei rămâne niciodată fără produsele tale preferate. De asemenea, beneficiezi de o reducere suplimentară atunci când te abonezi! 

Kateřina a decis, de asemenea, să se aboneze și este încântată de această opțiune: "Ceea ce îmi place la Sensilab este că nu trebuie să cumperi produse noi de fiecare dată când se termină, ci te poți abona la ele, ceea ce înseamnă că primești produsele dorite în fiecare lună. Sensilab este cu adevărat grozav și îl recomand tuturor!".

image

Spune NU greutății în exces și îmbunătățește-ți metabolismul cu Metabolism Boost

Mulți oameni petrec mai mult de 8 ore pe zi în spatele calculatorului și apoi stau în fața televizorului acasă. Ceea ce are un efect negativ asupra metabolismului nostru. Un metabolism lent determină, de asemenea, acumularea de grăsime în zonele cele mai puțin dorite. Soluția: accelerează-ți metabolismul cu Metabolism Boost - un ajutor eficient pentru slăbire. Metabolism Boost accelerează metabolismul, stimulează arderea grăsimilor și previne absorbția acestora printr-un efect 3-în-1, contribuind astfel la slăbirea nu doar mai ușoară, ci și mai sănătoasă! 

Cum funcționează Metabolism Boost?

  • Conține alge marine brune, bogate în iod, care accelerează metabolismul. 
  • Împiedică absorbția grăsimilor
  • Stimulează arderea grăsimilor

Încearcă Metabolism Boost acum și ia-ți rămas bun de la metabolismul lent și kilogramele în plus. Alătură-te Kateřinei și multor altor clienți mulțumiți din întreaga Europă.

Produse pentru tine

Omega-3 și Q10
-38%
Preț special 67,90  RON Preț obișnuit 109,90  RON
Vezi produsul