"Am slăbit 20* de kg în 1* an!" 

Cu câteva luni în urmă am primit o recenzie de la o minunată clientă Sensilab care a dorit să împărtășească povestea ei de succes uimitoare cu noi și cu toți cei ce vor citi blogul nostru! I-am adresat câteva întrebări pentru a afla mai multe despre ea și transformarea ei.  

Mai jos poți citi interviul 1 la 1 pe care Eva, colega noastră, l-a realizat cu ea. 

image

Eva de la Sensilab: Povestește-ne despre tine!

„Numele meu este Lenka și sunt din Republica Cehă. În prezent sunt în concediu de maternitate, dar în timpul liber îmi place să petrec timp cu copiii mei!“

Eva de la Sensilab: Lenka, mă bucur să te cunosc! Îți mulțumim că ne împărtășești povestea ta. Ne poți spune cum te-ai hotărât să încerci produsele Sensilab?

Lenka: „După sarcinile mele m-am îngrășat foarte mult. Înainte aveam o siluetă mai atletică și mai sculptată. După ce am născut, kilogramele au rămas și am vrut să schimb această situație. Eram balonată, aveam picioarele umflate și grele.

Când am descoperit Sensilab online, am decis să încerc, în speranța că mă va ajuta. Ingredientele din produse păreau a fi de înaltă calitate și de origine naturală, iar recenziile erau, în general, foarte promițătoare!“

Eva de la Sensilab: Ce produse Sensilab ai încercat? Și cât timp? 

Lenka: „Am descoperit Fat Out! Thermo Burn acum mai bine de un an și de atunci îl folosesc în mod regulat.“

Eva de la Sensilab: Care au fost primele impresii despre produs când ai început să îl folosești? 

Lenka: „Să fiu sinceră, la început nu am observat vreo schimbare. De fapt, după aproximativ o lună de utilizare, prietenii mei au sesizat că s-a schimbat ceva la mine!

La scurt timp după aceea, mi-am dat seama că am slăbit cu adevărat: hainele mele începuseră să fie destul de largi, îmi cădeau de pe corp. Am fost plăcut surprinsă!

image

Eva de la Sensilab: Mă bucur să aud! Acum, după un an de utilizare FatOut! Thermo Burn, ne poți spune ceva mai multe despre toate schimbările experimentate după efectele inițiale?

Lenka: „Cel mai evident rezultat pe care l-am constatat într-un an întreg de utilizare a fost pierderea în greutate. Am slăbit 20* de kg! A trebuit să-mi schimb întreaga garderobă, hainele îmi cădeau și nu-mi mai veneau deloc.

Dar, pe lângă slăbire, au existat și alte efecte pozitive. În general, pot spune că acum mă simt foarte bine. Nu am nicio problemă de sănătate și starea mea de spirit s-a îmbunătățit! Nu mai am picioarele umflate, ceea ce mă ajută să mă deplasez și să îmi îmbunătățesc activitatea fizică.“

Îi mulțumim Lenkăi pentru că ne-a împărtășit experiența ei extraordinară! Întotdeauna ne bucurăm mult să auzim povești de succes de la clienții noștri minunați! Ne luminează cu adevărat ziua, deoarece misiunea noastră principală a fost întotdeauna să ajutăm oamenii să își schimbe viața în bine: să îi ajutăm să se simtă mai bine în corpul lor.

Fat Out! Thermo Burn este produsul suprem pentru stimularea arderii grăsimilor și accelerarea metabolismului! Comandă-l astăzi la această ofertă limitată uimitoare!

*Efectele utilizării produsului pot varia în funcție de individ și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate pentru a preveni sau vindeca nicio boală sau afecțiune gravă.

Produse pentru tine

ARZĂTOR DE GRĂSIME 
-58%
Preț special 119,99  RON Preț obișnuit 287,99  RON
Vezi produsul