"Am redus circumferința abdomenului și a șoldurilor!"

Lucie este originară din Republica Cehă, iar în timpul liber îi place să meargă cu bicicleta și să facă drumeții cu familia ei.

Lucie s-a confruntat întotdeauna cu fluctuațiile de greutate. Ea își descrie silueta ca fiind robustă. Când era mai tânără era slabă, dar după sarcină s-a îngrășat mult, greutate pe care a pierdut-o după divorțul de soțul ei. Datorită programului Slimmium, a reușit să elimine kilogramele în plus.

În timp ce naviga pe internet, a descoperit produsele Slimmium și a fost impresionată de ingredientele lor naturale și de recenziile pozitive ale utilizatorilor. Aceste două aspecte au convins-o să facă prima achiziție.

image

A observat primele schimbări după 14* zile

Lucie a folosit Night Burn**, AdipoBurn**, Live & Slim Tea și KiloShred timp de 4 luni, dar a observat primele schimbări după doar 14* zile de utilizare.

"Am redus circumferința abdomenului și a șoldurilor și am mult mai multă energie.“

Fiind întrebată care a fost cea mai importantă schimbare, ea a răspuns cu mândrie: "Totul! O digestie mai bună, o dispoziție mai bună, pierderea surplusului de kilograme... Mi-am redus circumferința abdomenului și a șoldurilor și, în general, am mult mai multă energie. În urmă cu trei ani eram nervoasă, obosită și stresată. Acum mă simt mult mai bine, îmi place de mine.

image

ȘTIAI CĂ...?

  • Somnul suficient este esențial pentru slăbire și arderea grăsimilor.
  • Într-un studiu, persoanele care au dormit șase până la șapte ore pe noapte au acumulat mai puțină grăsime viscerală pe parcursul a cinci ani decât cele care au dormit cinci ore sau mai puțin (sursa la sfârșitul articolului). Când suntem stresați, avem tendința de a căuta așa-numitele alimente de consolare, care sunt, de obicei, mai puțin sănătoase și mai bogate în calorii. Din cauza creșterii nivelului de cortizol, hormonul stresului, organismul reține caloriile în plus, care sunt apoi transformate în grăsime excedentară în jurul taliei, coapselor și feselor.

Sporește arderile și transformă-ți corpul într-o mașinărie de topit grăsimile!

Pachetul nostru Abdomen Plat accelerează procesul de slăbire prin creșterea arderii grăsimilor cu până la 33*%! De asemenea, reduce apetitul și ajută la îmbunătățirea somnului, un element cheie pentru slăbire eficientă și rapidă. Lucie a folosit și pachetul nostru PretTEA Slim, care conține un ceai de zi și un ceai de seară pe bază de plante pentru stimularea naturală a slăbirii. Aceste ceaiuri extraordinare ajută la atingerea obiectivelor de slăbit, accelerând în mod natural digestia, curățând eficient organismul de toxine, favorizând arderea grăsimilor, reducând balonarea și contribuind la îmbunătățirea somnului.

Intensificarea arderii grăsimilor? Combaterea retenției de apă? Blocarea carbohidraților? Prevenirea acumulării de grăsime și reducerea apetitului? Toate cu un singur produs?

Avem o soluție! Slăbire rapiă cu KiloShred 5-in-1! Această băutură delicioasă pentru slăbit conține Morosil®, un extract patentat de portocale roșii obținut din sucul celor mai puternic pigmentate portocale roșii. Combinat cu Garcinia Cambogia, KiloShred ajută la prevenția acumulării de grăsime în zona abdominală, reduce pofta de mâncare și accelerează procesul de slăbire.

Încearcă acum fără riscuri! Vezi această ofertă limitată.

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate pentru a preveni sau a vindeca nicio boală sau afecțiune gravă.

**Pe site au fost folosite versiuni mai vechi ale produselor. Încearcă acum noile versiuni îmbunătățite.

Surse:

Collins, Sonya. The Truth About Belly Fat. 2011. https://www.webmd.com/diet/features/the-truth-about-belly-fat

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ
-65%
Preț special 175,00  RON Preț obișnuit 497,00  RON
Vezi produsul
-41%
Preț special 116,00  RON Preț obișnuit 197,56  RON
Vezi produsul