Sandra și-a atins obiectivele cu ajutorul produselor Sensilab

Sandra este o bunică iubitoare și fostă asistentă de farmacie. În ultimii 20 de ani a trăit cu un handicap care o împiedică să se antreneze.

Deși a fost activă în trecut, de câțiva ani se confruntă cu creșterea în greutate și a decis că este timpul să ia măsuri. Citește mai departe pentru a afla cum au ajutat-o produsele noastre să își atingă obiectivele!

image

"Nu mai îndrăzneam să port costumul de baie."

Obiectivul inițial al Sandrei a fost să slăbească 7 kg: "Acum 16 ani cântăream 42 kg. În trecut, greutatea mea fluctua foarte mult; slăbeam și apoi mă îngrășam la loc. La 65 de kg am vrut să cântăresc 58 kg."

Creșterea în greutate a avut un impact negativ asupra încrederii sale în sine: "Întregul meu corp s-a schimbat. Nu mai îndrăzneam să port costum de baie."

Știai că…?

Există multe soluții naturale care, combinate cu un stil de viață sănătos, pot ajuta la arderea mai rapidă a grăsimilor. Printre acestea se numără cofeina, ceaiul verde, polifenolii (mere, pere, turmeric, spanac etc.) și probioticele.1 Suplimentele alimentare realizate din ingrediente naturale pot fi, de asemenea, foarte utile!

"După 1* lună, purtam o mărime mai mică la pantaloni."

"Când am citit despre efectele produselor dvs. de slăbire, m-am gândit, de ce să nu încerc...?"

Sandra a folosit produsele noastre FatOut! Thermo Burn, NightBurn XXL, KiloVia și Metabolism Boost. Ea a făcut prima comandă în noiembrie anul trecut.

"După 1* lună, purtam o mărime mai mică la pantaloni."

De la măsura 44 la măsura 38

Sandra spune că s-a simțit mai ușoară și că grăsimea abdominală a dispărut, ceea ce i-a sporit încrederea în sine. A trecut de la măsura 16 la măsura 12*!

image

Deși nu a ajuns încă acolo, Sandra este mulțumită de progresele sale: "Sunt mulțumită de scăderea mea în greutate, dar aș vrea să mai slăbesc câteva kilograme".

Concluzia finală? "Ușor de utilizat, țin produsele lângă pat pentru a le lua înainte și după mese. Folosirea lor mi-a schimbat starea de spirit."

2 produse de înaltă calitate pentru slăbire

De asemenea, Sandra a folosit cele mai bine vândute două produse de ardere a grăsimilor: FatOut! Thermo Burn și NightBurn XXL.

  • Capsulele FatOut! Thermo Burn conțin L-carnitină de înaltă calitate și ajută la accelerarea arderii grăsimilor, la reducerea poftei de mâncare și la creșterea nivelului de energie.
  • Un pahar cu NightBurn XXL înainte de culcare ajută la accelerarea arderii grăsimilor în timpul nopții, la reducerea poftelor de seară și la îmbunătățirea somnului.

Alătură-te Sandrei și altor clienți mulțumiți Sensilab și obține aceste produse la ofertă specială!

*Disclaimer: Efectele utilizării produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt menite să prevină sau să vindece nicio boală sau afecțiune gravă.

SURSE :

1 MediLexicon International. (n.d.). Natural fat burners: Foods, supplements, and more. Medical News Today. Retrieved August 1, 2022, from https://www.medicalnewstoday.com/articles/324200