Cum afectează lipsa somnului greutatea corporală

Click aici

 

REZULTATE DOVEDITE

Studiile clinice au arătat că în SlimJOY capsule în combinație cu BootBurn Intensive::

are efect pozitiv în funcționarea tiroidei.

reduce dimensiuna taliei

accelerează slăbirea

arde grăsimile chiar și în timpul odihnei

INGREDIENTE DE CEA MAI BUNĂ CALITATE

Toate extractele de plante din compoziția produselor sunt produse la cele mai înalte standare de calitate și siguranță. Produsele sunt fabricate în unități moderne localizate în Uniunea Europeană.

Produsele SlimJOY conțin cele mai bun ingrediente cu efect clinic dovedit
 

Capsulele SlimJOY: stimulează funcția tiroidei.

Datorită conținutului de iod, SlimJOY capsule stimulează funcționarea tiroidei , de asemenea, blochează activitatea enzimelor care asigura digestia și asimilarea caloriilor provenit din lipide și zaharuri.

BootBurn INTENSIVE: arde grăsimile chiar și atunci când nu faci nimic

BootBurn INTENSIVE ajută organismul să ardă grăsimi chair și atunci când se odihnește. Conținutul de cafea verde face din BootBurn Intensive un arzător de grăsimi funcțional chiar și în zilele când vrei doar să stai pe canapea.

 

237,00 RON

95,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-6 zile lucrătoare
Supliment alimentar
Ingrediente:

BootBurn Intensive: Agent de afânare: dextrină de porumb, extract din semințe de cola cu 10% cofeina, extract din boabe de cafea verde cu 45-50% acid clorogenic total și 2% cofeină, aromă de piersici, regulator de aciditate: acid citric, extract de rădăcină de ghimbir cu 5% gingerol, nicotanamidă, agent antiaglomerare:concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

SlimJoy capsule:extract din scoarțișoară, ID-alG™ [extract din alge brune de mare și semințe de struguri cu 100 - 330 ppm iod] (conținut sulfiți >10mg/kg), extract din frunze de viță de vie roșie cu 30% polifenoli totali, (conținut sulfiți >10mg/kg), gluconat de zinc, nicotinamida, agent antiaglomerare: concentrat de orez, picolinat de crom, capsule: hidroxsipropil metilceluloză.

Utilizare:

BootBurn Intensive: Supliment alimentar care conține îndulcitor. Conține cofeină. Nu se recomandă copiilor sau femeilor gravide. Doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat în 200 ml apă, după masă.

SlimJoy Capsules: Doza zilnică recomandată este de 2 capsule pe zi înainte de mesele principale, cu 200 ml apă.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.

S.O.S. Salvează abdomenul