Elimină perturbatorii hormonali

Află cum aici

De ce să alegi combinația BootBurn Active Strong cu Magneziu

 

BootBurn Active Strong

Produs pe bază de L-carnitină pură , acum cu o formulă îmbunătățită și mai puternică.

Stimulează arderea intensă a grăsimilor și slăbește mai rapid.

Carnitina este un aminoacid esențial care susține producția de masă musculară și arderea grăsimilor grăsimilor. Orice produs pe bază de carnitină acționează pentru rezultate maxime dacă este combinat cu un minim de activitate fizică.

Consumă 1 plic pe zi dizolvat într-un pahar cu apă rece, înainte de a face orice tip de mișcare, iar rezultatele se vor observa în cel mai scurt timp!

Magneziu

Mineral necesar pentru buna funcționare a organismului.

Contribuie la o bună funcționare a mușchilor, stimulează sistemul nervos, reduce stările de oboseală, menține sănătatea funcției cardiace și a sistemului osos.

De ce avem nevoie de un aport suplimentar de Magneziu? Acest mineral are o rată de eliminare din organism foarte ridicată, mai ales vara. De aceea carentețele de Magneziu pot apărea mai frecvent. Este greu să compensăm doar prin alimentație deficitul de magneziu din organsim.

ALL IN A DAY Magneziu este 100% natural, extras din apă de mare.

203,00 RON

89,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin curier rapid între 4-6 zile lucrătoare
Supliment alimentar.
Ingrediente:

BootBurn Active Strong agent de afânare: dextrină de porumb, extract de semințe de guarana cu cafeină 10%- 500 mg, L-carnitină L-tartrat-1000 mg, pudră din extract de fructe papaya cu 1500 unități USP activitate proteolitică a papainului (conține nu mai mult de 0,1% lactoză)- 250 mg, extract din frunze de ceai verde cu 90% polifenoli și 5-9% cofeină-400 mg, extract de ceai mate cu 20% cofeină- 400 mg, aromă naturală de mango, amestec complex B [viamina B3 (nicotinamidă) - 16 mg ; maltodextrină; vitamin B5 (D-pantotenat, calciu) – 6 mg (100% DZR*); vitamina B7 (D-biotina) -50µg (100% DZR*); vitamina B12 (cianocobalamina) – 2,5 µg (100% DZR*); vitamina B6 (hidroclorid de piridoxina) – 1,4 mg (100% DZR*); vitamina B2 (riboflavina) – 1,4 mg (100% DZR*); vitamina B1 (monocitrat de tiamina) – 1,1 mg (100% DZR*); vitamina B9 (acid pteroilmonoglutamic) – 200 µg (100% DZR*)], regulator de aciditate: acid citric, agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

Instrucțiuni de utilizare:

BootBurn STRONG ACTIVE: Supliment alimentar care conține îndulcitor. Conține cofeină. Nu se recomandă copiilor sau femeilor gravide (conținut de cofeină: 67 mg/ plic). Doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat în 200 ml apă, după masă. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare.

Magneziu: Doza recomandată este de 1 capsulă pe zi cu 200 ml de apă după masă.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25.

GREUTATE NETĂ: 45 g

Pachet de vară 56% REDUCERE