Salvează abdomenul de sărbători

Află mai multe

Sore Throat pastile

Supliment alimentar. Efect benefic pentru gât.

Sore Throat pastile
  • Combinație de propolis și ghimbir
  • Calmează durerile și iritațiile și are efect benefic asupra tractului respirator superior
  • Aromă naturală de rodie
  • Fără îndulcitori artificiali
  • Potrivit pentru adulți și copii mai mari de 7 ani


 

19,00 RON

18,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-6 zile lucrătoare

CONȚINUT: 18 pastile

Gâtul iritat nu este o plăcere pentru nimeni. Când este iritat, nu numai că ne doare, dar nici nu ne putem alimenta corespunzător sau vorbi. Din fericire am creat pentru dumneavoastră pastilele delicioase care vă vor ajuta.

Pastilele Sore Throat combină eficiența propolisului și ghimbirului cu un gust plăcut de rodie și au efecte benefice asupra unui gât iritat:

  • Calmează mucoasele iritate ale cavității bucale și faringelui
  • Ajută la menținere sănătății tractului respirator
  • Contribuie la apărarea naturală a organismului

Natura în ajutorul gâtului iritat

Propolis

Propolis este un produs natural, provenit din apicultură. Acesta estre un compus de rășini, uleiuri esențiale, polen, vitamine, minerale și flavonaide excepționale.

Propolisul este recunoscut de către specialiști pentru proprietățile lui excepționale, datorită cărora albinele îl utilizează pentru a proteja stupii de paraziți, bacterii și ciuperci.

Ghimbir

Ghimbirul este un condiment aromatic, picant care este originar din Orientul Mijlociu. Datorită compoziției sale excepționale acesta și găsit locul între cele mai bune remedii  naturale. Ghimbirul este cunoscut pentru că contribuie la starea de sănătate a tractului respirator și susține sistemul imunitar.

Sfatul Sensilab

Delicioasele pastile pentru durere în gât sunt recomandate a fi luat la debutul durerii în gât, astfel evitându-se agravarea durerii. Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să luați o pastilă la 2-3 ore, maxim 5 pastile pe zi.

INGREDIENTE (maxim 5 pastile/pe zi):  extract de propolis (galangina standardizată 10%) 75 mg, extract de ghimbir 50 mg, aromă de rodie, mentol, zahăr, sirop de glucoză, acid citric, agent de colorare: carmin

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza recomandată este de  1 pastilă la 2-3 ore, maxim 5 pastile/zi

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperatura camerei.

Articole recomandate
 

Produse asemănătoare