Modelează-ți și tonifiază-ți corpul cu cea mai pură formă de L-carnitină de pe piață!

1+1 GRATIS aici

 

Cum funcționează?

UNDO Nutrishine conține o combinație naturală patentată și eficientăCynatine®HNS cu cheratină solubilă în apă, pe care corpul o poate ușor absorbi și utiliza.

Părul și unghiile cu structura deteriorată se pot rupe mai ușor și este nevoie de mai mult timp pentru a le readuce aspectul sănătos. De aceea, trebuie să le consolidăm structura și singurul mod de a face acest lucru este să le îngrijim de interior.

Cheratina este o proteină, care conferă structură, putere și strălucire părului și unghiilor, oferind în același timp impermeabilitate pentru protecție.

Produsului i-a fost adăugat zinc, mineral esențial, care contribuie la funcționarea corectă a celulelor pentru ca părul și unghiile să primească toate componentele necesare.

CHERATINĂ CE SE ABSOARBE RAPID

Cynatine®HNS - este forma brevetată a cheratinei naturale solubile pe care organismul nostru o poate absorbi. Cea mai mare parte a cheratinei de pe piață provine din resturile industriei cărnii (copite, coarne, pene).
Din cauza procesării agresive cu acizi și temperaturi ridicate este o cheratină denaturată și, prin urmare, în mare parte inutilizabilă pentru organismul nostru. Cynatine®HNS, pe de altă parte, provine din plante.


ZINCUL - MINERALUL ESENȚIAL CARE CONTRIBUIE LA SĂNĂTATEA Părului, unghiilor și pielii

Atrofia celulară lentă apare din cauza deficienței de zinc și se manifestă prin pori înfundați.
Zincul joacă un rol esențial în procesul de divizare și creștere a celulelor: le furnizează vitamina A, are grijă de echilibrul hormonal și reglează ciclul natural de viață a celulelor, care este crucial pentru regenerarea tuturor țesuturilor.
Zincul reduce căderea părului, deoarece menține rădăcinile puternice și, prin urmare, stimulează creșterea părului.

Disponibil: In stoc

93,00 RON

56,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Ingrediente (în doza zilnică recomandată):

cheratină naturală solubilă bioactivă 400 mg, gluconat de zinc (din care zinc 7,25 - 72,5% DZR *), agent antia-aglomerare: stearat de magneziu, capsule: hidroxipropil metilceluloză, coloranți: dioxid de titan, oxid de fier galben

MOD DE UTILIZARE:

Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă cu 2 dl de apă.

Atenționări:

Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate, mamelor care alăptează sau copiilor. Dacă sunteți alergic sau hipersensibil la oricare dintre componente, consultați medicul înainte de utilizare.

Anunț important:

Nu trebuie depășită doza zilnică sau doza recomandată. Un supliment alimentar nu reprezintă un substitut pentru o dietă echilibrată și diversă.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de 25 °C.

Conține:

20 capsule

UNDO Nutrishine capsule