Inovație în monitorizarea glicemiei: soluția s-ar putea afla în propria bucătărie

Fără să știe, milioane de persoane se află în pragul unei crize de sănătate, cu un nivel ridicat al zahărului din sânge care se poate transforma în diabet - poate că soluția se găsește în dulapurile din bucătăria noastră...

Blood glucose

Numai în Germania, aproximativ 8,5 milioanede persoane suferă de diabet și se estimează că alte 2 milioane se confruntă cu această afecțiune fără să știe!**.

Și iată o altă prognoză alarmantă: se așteaptă ca numărul persoanelor cu diabet de tip 2 să crească vertiginos în următorii 20 de ani. Cercetătorii estimează că până la 12 milioane de oameni vor fi afectați până în anul 2040!**.

Din păcate, multe persoane nu știu că au de-a face cu un dezechilibru al glicemiei până când nu se confruntă deja cu probleme serioase de sănătate, cum ar fi leziuni neurologice sau probleme cu vederea. Semnele trec adesea neobservate, dar pot include sete accentuată, urinare frecventă, oboseală și vedere încețoșată.

Dacă nu este ținut sub control, nivelul ridicat de zahăr din sânge poate crește rapid și poate duce la diabet - adesea în decurs de 5 ani. În acel moment, afecțiunea este deja ireversibilă și poate determina complicații ale sănătății, inclusiv boli de inimă, accidente vasculare cerebrale, boli renale și pierderea vederii.

În plus, dezechilibrul glicemiei duce adesea la lipsa controlului apetitului, ceea ce generează creștere în greutate și agravează și mai mult afecțiunea. Acest cerc vicios al apetitului, al creșterii în greutate și al nivelului glicemic ridicat reprezintă o problemă semnificativă, deoarece poate accelera dezvoltarea diabetului și a altor afecțiuni de sănătate.

Cea mai bună modalitate de a controla dezechilibrul glicemiei este de a lua măsuri preventive. Iar soluția supremă ar putea să se ascundă printre condimentele din dulapul din bucătărie!

Your fridge

Studiile arată adevăratul motiv al creșterii în greutate

Dacă te confrunți cu greutatea, motivul ar putea fi legat de zahărul din sânge. Legătura dintre cele două nu este doar o întâmplare, ci este susținută de cercetări științifice substanțiale. Peste 20 de studii au identificat o relație între cele două.** De exemplu, unele dintre acestea au constatat că persoanele cu un nivel instabil al glicemiei tind să aibă mai multă foame și pofte, ceea ce poate duce la supraalimentație și la creșterea în greutate. Alte cercetări au arătat că vârfurile și căderile nivelului de glicemie pot afecta nivelul de energie, îngreunând astfel activitatea fizică și arderea caloriilor.

Persoanele care se confruntă cu dezechilibre ale glicemiei și probleme de greutate suferă adesea și de alte tulburări de sănătate mai grave, cum ar fi probleme cardiace, dificultăți de respirație, probleme articulare etc. Dar care este mai exact legătura dintre zahărul din sânge și greutate?

Totul începe cu insulina, un hormon produs de pancreas. Sarcina sa este de a regla nivelul de glucoză din sânge, ajutând glucoza să intre în celulele noastre, unde este folosită pentru a produce energie. Cu toate acestea, uneori, celulele nu răspund la insulină așa cum ar trebui, o afecțiune cunoscută sub numele de rezistență la insulină. În acest scenariu, pancreasul compensează producând mai multă insulină pentru a gestiona creșterea nivelului de glucoză.

Aici intervine legătura cu greutatea. Insulina nu este doar un regulator al glucozei, ci favorizează și stocarea grăsimilor. Așadar, atunci când organismul produce insulină în exces, poate duce la creștere în greutate. Iar greutatea excesivă, mai ales când apare în zona abdominală, poate agrava rezistența la insulină!

În plus, când consumi anumite tipuri de alimente care determină o creștere rapidă a glicemiei, cum ar fi carbohidrații și zaharurile, organismul răspunde prin producția de insulină în exces. În acest moment, glicemia ar putea scădea brusc, iar organismul primește un mesaj greșit - anume că îți este foame și, mai ales, că ai mare nevoie de ceva dulce.

Această situație ne poate angrena într-un cerc vicios de supraalimentare, nivel ridicat de insulină și pofte sporite, toate acestea putând exacerba dezechilibrul glicemiei, contribuind la creșterea în greutate. Redobândirea controlului asupra poftei de mâncare este un pas esențial pentru a întrerupe acest ciclu.

Condimentul pe care toată lumea îl are în bucătărie și care ar putea înlocui injecțiile de slăbire

Încă din secolul al VI-lea, grecii știau despre un condiment secret care, în mod surprinzător, se află pe raftul oricărei bucătării și are o mulțime de beneficii uimitoare pentru sănătate.

Acest condiment miraculos este scorțișoara! Studiile au arătat că scorțișoara este bogată în fibre, ceea ce este excelent pentru digestie și poate oferi chiar și un mic stimulent metabolismului.

Una dintre cele mai interesante proprietăți ale sale este efectul asupra nivelului de zahăr din sânge și a sensibilității la insulină. S-a constatat că scorțișoara reduce nivelul glicemiei și îmbunătățește eficiența insulinei, hormonul responsabil cu reglarea zahărului din sânge. Deoarece un nivel echilibrat al zahărului din sânge ajută la reducerea poftelor, înseamnă mai puține tentative de a ajunge la gustări nesănătoase pe parcursul zilei și vizite pe furiș la frigider seara. În plus, datorită rolului pe care insulina îl are în stocarea grăsimilor, un nivel echilibrat al glicemiei ajută la obținerea unui abdomen mai plat și a unui corp în formă.

De fapt, un studiu a arătat că acest condiment puternic poate reduce nivelul glicemiei în timpul postului cu până la 25%** la persoanele cu nivel sub optim al glicemiei. Interesant este că studiul a constatat că beneficiile acestui ingredient remarcabil au fost mai accentuate în cazul unei utilizări mai îndelungate, ceea ce indică faptul că integrarea acestuia în dieta obișnuită ar putea aduce beneficii semnificative.

Mai mult, s-a demonstrat că acest condiment din bucătărie încetinește descompunerea carbohidraților în tractul digestiv. Acest lucru înseamnă că, după o masă, mai puțin zahăr intră în fluxul sanguin, iar creșterea bruscă a nivelului de zahăr din sânge de după masă poate fi redusă. Ceea ce înseamnă un nivel stabil al glicemiei, care va duce, de asemenea, la mai puține pofte și va facilita scăderea în greutate!

Blood glucose graph

Cu toate acestea, nu toate tipurile de scorțișoară au aceleași beneficii uimitoare pentru sănătate. Tipul pe care îl avem de obicei în dulapurile noastre este de obicei scorțișoara Cassia (Cinnamomum cassia). Deși are anumite beneficii pentru sănătate, aceasta conține și un compus numit cumarină, care poate fi dăunător ficatului în cantități mai mari.

Pe de altă parte, scorțișoara de Ceylon (Cinnamomum verum) este net superioară. Are un conținut mai scăzut de cumarină și este chiar mai eficientă în privința beneficiilor pentru sănătate, cum ar fi susținerea controlului glicemiei, protejarea sănătății inimii și reducerea inflamației.

Așadar, ce-ar fi dacă ar exista o soluție care să conțină tipul potrivit de scorțișoară și care să fie nu doar mai simplu de utilizat, ci și mai puternic și să cuprindă și alte ingrediente care ar putea ajuta la echilibrarea glicemiei și la gestionarea greutății?

Cinnamon

Iată un supliment revoluționar pe bază de scorțișoară dezvoltat de un brand de top în domeniul sănătății

În căutarea unei modalități de a crea o formulă eficientă de pierdere în greutate care să vizeze cauza principală din interior, o nouă soluție puternică a intrat pe piață. Acest supliment revoluționar poate echilibra zahărul din sânge, reduce pofta de mâncare și ajută la slăbire.

GlucoLux cu scorțișoară de Ceylon face toate acestea fără riscuri sau efecte secundare!

Această soluție pentru echilibrarea glicemiei și susținerea unei greutăți sănătoase este confirmată de ani de cercetări științifice și combină puterea scorțișoarei de Ceylon cu alte 8 ingrediente complementare.

Sensilab, compania din spatele acestui supliment revoluționar, are peste 15 ani de experiență în dezvoltarea de suplimente nutritive pentru menținerea sănătății naturale și are peste 3.000.000 de clienți în toată Europa.

Descoperă beneficiile remarcabile ale GlucoLux

Clienții au raportat:

  • pofte reduse, în special de zahăr;
  • un nivel sănătos al zahărului din sânge;
  • sensibilitate îmbunătățită la insulină și
  • o pierdere mai ușoară în greutate.

Iată ce spun clienții

“Am folosit aceste capsule în mod regulat timp de câteva luni și am observat rapid că nu am mai simțit nevoia de a lua gustări atât de des, ceea ce a facilitat mult menținerea unor obiceiuri alimentare mai sănătoase. M-am bucurat să constat că am reușit să slăbesc în total 8* kg! Le recomand cu plăcere oricui se confruntă cu probleme similare!" - Sophia

"După câteva luni de utilizare îmi este mult mai ușor să respect obiceiurile alimentare sănătoase și am slăbit și eu! Îl recomand cu drag." - Alexandru

"Acest produs a fost un adevărat salvator! Nu numai că mi-a echilibrat glicemia, dar mi-a redus semnificativ poftele. Am început chiar să pierd în greutate! Sunt foarte mulțumită de acest produs!" - Laura

"Gustările nesănătoase au fost soluția mea pentru a scăpa de stres. Acest lucru a dus la un roller-coaster al nivelului de zahăr și la creșterea în greutate. Din fericire, acest produs m-a ajutat să-mi echilibrez nivelul de zahăr din sânge și nu mai am poftă de dulciuri tot timpul. Chiar am slăbit aproape 10* kg după câteva luni de utilizare. Sunt cum nu se poate mai bucuroasă!" - Emma

"Cu serviciul și 2 copii, programul meu este imprevizibil, iar acest lucru m-a făcut de multe ori să mănânc alimente nesănătoase. Acest produs a fost cu adevărat transformator. Mă ajută să îmi stabilizez nivelul de zahăr din sânge și îmi reduce poftele. Am reușit să pierd destul de mult în greutate și mă simt mult mai bine. Pentru oricine se confruntă cu un program solicitant și o luptă constantă cu poftele, acest produs este răspunsul!" - David

De ce să alegi GlucoLux

*Alte produse pentru echilibrarea glicemieiGlucoLux
EffecteEchilibrarea nivelului de insulină și controlul apetituluiEchilibrează nivelul glucozei și reduce pofta de mâncare
Mod de utilizareInjecții săptămânale sau zilnice1 capsulă pe zi
Efecte secundareDa - inclusiv infecții în zona injectării, piele flască, greață, diaree, vărsături, constipație, dureri de stomac, inflamații în organism și probleme renale și tiroidieneFără efecte secundare nedorite
AccesibilitateNu sunt disponibile pe scară largă și sunt scumpe, costurile pentru cantitatea lunară depășind 4 cifre.Soluție foarte accesibilă și convenabilă
Durata de utilizareDestinat utilizării pe toată durata vieții - odată ce utilizatorul întrerupe administrarea, toată greutatea revine.Oferă rezultate rapide pe termen lung; perioada minimă de utilizare recomandată este de 3 luni

Produsul este evaluat la 4,6 stele și se epuizează adesea în urma cererii mari!

Noi, cei de la Sensilab, suntem atât de încrezători în puterea lui GlucoLux de a ajuta la susținerea unui nivel glicemic sănătos și la gestionarea greutății, încât oferim o garanție de 30 zile pentru returnarea banilor!

Dacă, din orice motiv, dorești să returnezi produsul, poți pur și simplu să iei legătura cu echipa noastră amabilă de asistență pentru clienți.

Sensilab dorește să faciliteze și mai mult experiența beneficiilor acestui produs remarcabil. În prezent, avem o ofertă specială, fiind momentul perfect pentru a încerca GlucoLux.

Dând click pe butonul de mai jos, poți verifica disponibilitatea GlucoLux și poți vedea dacă produsul mai este în stoc. Dar nu aștepta prea mult! Având în vedere succesul înregistrat de GlucoLux, este posibil ca stocurile să nu reziste mult timp.

Nu uita, menținerea unui nivel sănătos de zahăr în sânge și gestionarea greutății nu trebuie să fie o luptă. Susținut de angajamentul Sensilab pentru calitate și satisfacția clienților, GlucoLux te poate ajuta să recuperezi controlul asupra sănătății tale. Așa că nu mai aștepta! Profită de oferta specială actuală și începe astăzi călătoria ta spre o sănătate mai bună.

Verifică disponibilitatea produsului aici!

*Disclaimer: efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate prevenirii, tratării sau vindecării vreunei boli sau afecțiuni grave. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă. 

Surse:

Safdar, Mahpara, et al. “Effect of Various Doses of Cinnamon on Blood Glucose in Diabetic Individuals.” Pakistan Journal of Nutrition, vol. 3, no. 5, 2004, pp. 268–272., https://doi.org/10.3923/pjn.2004.268.272.

Abraham, Klaus et al. “Toxicology and risk assessment of coumarin: focus on human data.” Molecular nutrition & food research vol. 54,2 (2010): 228-39. doi:10.1002/mnfr.200900281

Collins L, Costello RA. Glucagon-like Peptide-1 Receptor Agonists. [Updated 2023 Jan 13]. In: StatPearls [Internet]. Treasure Island (FL): StatPearls Publishing; 2023 Jan-. Available from: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK551568/

Schienkiewitz, Anja et al. “Overweight and obesity among adults in Germany - Results from GEDA 2019/2020-EHIS.” Journal of Health Monitoring vol. 7,3 21-28. 14 Sep. 2022, doi:10.25646/10293

Koptyug, E. (2022, December 14). Views on weight loss by gender Germany 2021. Statista. https://www.statista.com/statistics/1087880/weight-loss-views-by-gender-germany/

Chiu, Ching-Ju et al. “Relationship of glucose regulation to changes in weight: a systematic review and guide to future research.” Diabetes/metabolism research and reviews vol. 26,5 (2010): 323-35. doi:10.1002/dmrr.1095

How many people have diabetes? (n.d.). https://www.diabinfo.de/en/preventing-diabetes/fact-check/how-many-people-have-diabetes.html

Produse pentru tine