3 băuturi care ard grăsimea abdominală

Doar un pahar pe zi ai nevoie pentru a slăbi cu una dintre cele 3 băuturi. Grăsimile se topesc, fără ca tu să simți că faci vreun efort. Alege doar aroma preferată!

Activează-ți metabolismul- cafea

Cafeaua nu numai că este bună, îți dă un plus de energie, dar te ajută și la pierderea în greutate. Dacă o bei fără zahăr, are un conținut caloric minim: o ceașcă de cafea care a fost preparată din 5g de cafea măcinată prăjită are numai aproximativ 7.5 kcal.

Dacă îți place cappuccino, atunci încearcă gustoasă băutură SlimCut Fat Burner Cappuccino care stimulează arderea grăsimilor. Aceasta , pe lângă arderea grăsimilor, inhibă aptetitul și stimulează sinteza de serotonină (hormonul fericirii) care îmbunătățește starea de spirit.


Arde accelerat grăsimile-ananas

Ananasul are un conținut  caloric scăzut și un conținut ridicat de apă. Acesta stimulează eliminarea excesului de lichide din organism și ne umple de energie. Ananasul previne balonarea și promovează pierderea în greutate. Bucură-te de efectele benefice ale ananasului cu băutura SlimCut Fat Burner Ananas. Aceasta accelerează metabolismul și descompunerea acizilor grași, iar în plus oferă mai multă energie.


Slăbește și întărește-ți imunitatea

Da, este adevărat: ghimbirul și lămâia este combinația perfectă pentru slăbire. Ambele accelerează arderea grăsimilor și eliminarea toxinelor din organsim. Combinația de lămâie și ghimbir aduce doar beneficii organismului. Pentru a-ți ușura munca noi am pregătit pentru tine o băutură care conține exact această combinație:  SlimCut Fat Burner Lemon.