3 băuturi care ard grăsimea abdominală

Doar un pahar pe zi ai nevoie pentru a slăbi cu una dintre cele 3 băuturi. Grăsimile se topesc, fără ca tu să simți că faci vreun efort. Alege doar aroma preferată!

image

Activează-ți metabolismul cu cafea

Cafeaua nu numai că este bună, îți dă un plus de energie, dar te ajută și la pierderea în greutate. Dacă o bei fără zahăr, are un conținut caloric minim: o ceașcă de cafea care a fost preparată din cafea măcinată prăjită are numai aproximativ 8 kcal.

Dacă îți place cappuccino, atunci încearcă gustoasă băutură Skinnyccino care stimulează arderea grăsimilor. Aceasta, pe lângă arderea grăsimilor, inhibă aptetitul și stimulează sinteza de serotonină (hormonul fericirii) care îmbunătățește starea de spirit.


Arde accelerat grăsimile cu ananas

Ananasul are un conținut  caloric scăzut și un conținut ridicat de apă. Acesta stimulează eliminarea excesului de lichide din organism și ne umple de energie. Ananasul previne balonarea și promovează pierderea în greutate. Bucură-te de efectele benefice ale ananasului cu băutura NightBurn EXTREME Ediție Limitată . Aceasta micșorează talia și stimulează metabolismul, iar în plus oferă un somn odihnitor.


Slăbește cu mix de papaya și mango

Da, este adevărat: papaya și carnitina este combinația perfectă pentru slăbire. Ambele accelerează arderea grăsimilor și eliminarea toxinelor din organsim. Combinația de papaină și Carnipure aduce doar beneficii organismului: arde mai multă grăsime, reduce oboseala pentru îmbunătățirea performanței și accelerează recuperarea pentru susținerea activității fizice regulate, FatBurn Extreme.

Produse pentru tine

-41%
Preț special 116,00  RON Preț obișnuit 197,56  RON
Vezi produsul