5 motive datorită cărora bunicile nostre aveau o siluetă perfectă

Cu siguranță ai auzit măcar o dată de la bunica ta despre un efect miraculos al oțetului din cidru de mere. Dar știi ce? Bunicile noastre au avut dreptate. Oțetul din cidru de mere este folosit de peste 3000 de ani. A fost cunoscut chiar și de egipteni, care i-au atribuit multe efecte medicinale. Și în anii ’70, a început să fie folosit pentru efectele sale pozitive asupra pierderii în greutate. Află toate beneficiile sale.

image

1. pH echilibrat

Stilul de viață agitat ne împiedică adesea să avem o dietă echilibrată și sănătoasă, iar mâncărurile de tip fast-food ne distrug echilibrul pH, motiv pentru care simțim o scădere a nivelului de energie. De asemenea, acest lucru poate provoca dureri de cap, dureri de gât, probleme ale sinusurilor și poate duce chiar la artrită. Oțetul din cidru de mere restabilește echilibrul corect al pH-ului în corp.

2. Tratament complet de frumusețe

Oțetul din cidru de mere este folosit și pentru a menține frumusețea și aspectul tineresc. Dacă îți clătești părul cu oțet și apă, acesta va fi mai puternic și mai strălucitor. Poate fi folosit și ca tonic facial pentru a echilibra pH-ul pielii. Utilizarea înainte de culcare și dimineața înainte de aplicarea cremei și machiajului este suficientă. După un timp vei observa diferența, tonul pielii va fi mai luminos și mai neted. Este ideal și pentru masajul mâinilor sau picioarelor. Se potrivește și pentru arsuri solare. Toarnă puțin oțet din cidru de mere în baie și vei simți cum pielea ta se calmează. Avem vești bune pentru toți iubitorii de cafea, oțetul din cidru de mere are și efect de înălbire a dinților.

3. Împotriva arsurilor la stomac

Mulți au probleme cu arsurile la stomac. Acest lucru se datorează nivelului scăzut de acid gastric. Dar oțetul din cidru de mere te poate ajuta să crești nivelul acidului gastric, care este esențial pentru digerarea alimentelor. Un lucru curios este că, deși baza oțetului din cidru de mere este acidul acetic, acest ingredient nu contribuie la creșterea acidității în organism, ci crește pH-ul alcalin, lucru foarte important pentru sănătatea noastră.

4. Împotriva răcelii și durerii în gât

Oțetul din cidru de mere este excelent pentru ameliorarea primelor simptome ale răcelii, deoarece conține potasiu, care ajută la eliberarea căilor nazale. În plus, previne înmulțirea ulterioară a microbilor care sunt de fapt principala cauză a nasului înfundat. De asemenea, crește nivelul de energie și imunitatea. Doar câteva linguri de oțet din cidru de mere dizolvat într-un pahar de apă pe zi este suficient.

5. Pentru detoxifierea organismului și slăbire

Oțetul din cidru de mere curăță organismul de toxine, deoarece stimulează drenajul limfatic și circulația sanguină mai rapidă. Datorită tuturor acestor efecte miraculoase, a devenit un ajutor major pentru persoanele care încearcă să slăbească sau să-și păstreze silueta, deoarece oferă o senzație de sațietate, accelerează metabolismul și previne retenția apei în organism.

Cea mai puternică și delicioasă băutură de slăbit cu oțet din cidru de mere

Probabil că ai mai auzit o mare parte din aceste beneficii, dar cu siguranță te-ai gândit la gustul neplăcut al oțetului din cidru de mere. Acest lucru,însă, nu mai este o problemă. Îți prezentăm noua noastră băutură cu aromă plăcută de mere CiderFit STRONG. O combinație ideală dintre tradiție și cele mai recente dezvoltări științifice.
Iar gustul nu este singurul său avantaj. De asemenea, îți potolește pofta de mâncare, ceea ce te va determina să mănânci mai puține calorii, îți va curăța intestinele și va accelera digestia datorită extractelor din plante, iar efectul natural a tuturor acestor ingrediente este eliminarea senzației de balonare și slăbire.