6 motive pentru care să începi să consumi curcumină chiar azi

Curcumina este celebrată de mii de ani pentru beneficiile sale în sănătate. Cunoscută de asemenea sub numele „condimentul de aur”, cel mai activ compus din turmeric se mândrește cu proprietăți care îl fac câștigător necontestat atunci când vine vorba de oferirea corpului unui sprijin natural și eficient.

Am pregătit o listă cu doar câteva dintre beneficiile super-eroului din lumea suplimentelor - curcumina.

image

1. Susține funcția sistemului nervos

S-a descoperit că curcumina îmbunătățește funcția cognitivă. Suplimentarea poate îmbunătăți memoria, stimula o senzație de calm și satisfacție și te poate ajuta să faci față stresului excesiv. Curcumina nu doar condimentează mâncarea, ci poate avea și efecte pozitive asupra sănătății creierului.

2. Ajută la menținerea sănătății plămânilor și a căilor respiratorii superioare

Rolul curcuminei în tratamentul bolilor pulmonare este unul important. Datorită capacității sale de a ajuta corpul să neutralizeze radicalii liberi și să descompună mucusul, eliberând căile respiratorii, curcumina poate ajuta la ameliorarea tusei și îmbunătățirea capacității noastre de a respira.

3. Susține funcția inimii

Consumarea suplimentelor de curcumină poate oferi sprijin suplimentar în combaterea mai multor factori care duc la probleme cardiovasculare. Chiar și adulții sănătoși ar trebui să ia suplimente de curcumină pentru a sprijini producția și calitatea sângelui și a circulației sanguine. Optarea pentru suplimente cu o biodisponibilitate ridicată amplifică și mai mut efectele pozitive asupra sănătății arteriale.

4. Crește imunitatea

Curcumina este cel mai bun aliat atunci când vine vorba de creșterea imunității. Deși întărirea sistemului imunitar este un proces continuu, curcumina poate contribui la promovarea unui echilibru imun optim care este întrerupt în mod constant de stresul cronic, deficiența de vitamine, lipsa somnului și expunerea la toxine.

5. Ajută la menținerea sănătății ficatului

Ficatul joacă un rol atât de important, transformând substanțele nutritive în substanțe pe care organismul le poate folosi, stocându-le și apoi alimentând celulele cu ele. Cu efectele sale pozitive asupra profilului lipidic, curcumina previne acumularea de grăsime și facilitează eliminarea acesteia de către ficat.

6. Contribuie la sănătatea articulațiilor și oaselor

Cartilajul devine mai subțire odată cu înaintarea în vârstă, ceea ce înseamnă că oasele nu mai obțin amortizarea de care au nevoie. Durerea și inflamația articulațiilor este un coșmar, șoldurile, genunchii și degetele noastre fiind cele mai frecventezone afectate de durere. Curcumina poate contribui la sănătatea articulațiilor și oaselor, oferind o flexibilitate mai bună, astfel încât să poți merge în locurile preferate și să faci lucrurile zilnice fără durere - ce zici de asta?

Ce curcumină să consumi?

Atunci când alegi ce produs este cel mai bine să consumi, te poți baza pe Avenobo Curcuma. O singură capsulă este egală cu 20 de capsule standard de 500 mg cu 95% curcumină , ceea ce îl face un supliment extrem de eficient.

O abordare revoluționară care îmbunătățește absorbția ingredientelor de 185 ori asigură că vei putea profita cu adevărat de toate beneficiile curcuminei. De asemenea, am adăugat vitamina D3 la formulă pentru a oferi un impuls suplimentar sistemului imunitar!