6 secrete ale femeilor pentru a avea coapse și fese fără celulită

Vara se apropie cu pași repezi. Îți planifici deja vacanța, ai ochit un costum de baie frumos, dar... ”pielea de porotocală” de pe coapse și fese îți cam strică buna dispoziție. Vestea bună este că: celulita nu este un defect, 90% dintre femei o au! Vestea mai puțin bună este că nu poți elimina în totalitate celulita, este parte din noi, femeile, dar o poți face aproape invizibilă.

image

Am coletat pentru tine 7 sfaturi care să te ajute să arăți perfect vara aceasta:

Alimentează-te sănătos

Un mit foarte comun este că dacă slăbești va dispărea și celulita. Acest lucru nu este adevărat. Lupta împotriva celulitei începe cu o nutriție adecvată. Dieta ta ar trebui să includă: carne de calitate, legume, nuci, ouă, roșii, spanac, pește, măsline, avocado, fructe acre.

Bea suficientă apă

Se recomandă a fi consumată apă plată, circa 1.5 – 2 litri pe zi.

Activitate fizică

Dacă consumi mai multe calorii decât poți arde, vei acumula grăsime, fapt ce în mod evident favorizează și apariția celulitei. Activitatea fizică moderată te va ajuta să arzi calorii și să clădești mușchi.

Masajul

Poți să îți faci singură masaj, cu o perie special creată în acest sens sau poți apela la servicii profesionale.

Sauna

Temperaturile înaltă stimulează fluxul sanguin și drenajul limfatic, iar astfel pielea va deveni mai vascularizată și implicit mai elastică și fină.

Utilizarea de creme anticelulitice

În primul rând trebuie să reții că nu toate cremele anticelulitice sunt la fel. Pe piață sunt comercializate zeci de mărci, dar din păcate prea puține sunt eficiente. Un produs care să funcționează cu adevărat trebuie să acționeaze ca un arzător de grăsime la nivelul pielii.

Fat Burning Lotion  - loțiune anticelulitică , este unica loțiune anticelulită de care vei avea nevoie vreodată. Conține ingredientul patentat SymFIt® 1617 cu acțiune 3-în-1 de luptă împotriva grăsimii!.Luptă cu grăsimea pe trei niveluri diferite, de la formarea la acumularea sa și restabiliți echilibrul la nivelul corpului și pielii!

Produse pentru tine