Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

7 Moduri de a-ți accelera metabolismul ca să pierzi în greutate

14.10.2015

Cu fiecare 10 ani metabolismul încetinește cu 5%.  Începând cu vârsta de 25 de ani alimentele se digeră mai lent și sunt mai puțin exploatate din punct de vedere nutrițional, producându-se o creștere în greutate lentă dar sigură.

În timp ce nu putem avea un control complet asupra tuturor factorilor care încetinesc rata de ardere a caloriilor, totuși putem controla alți factori care au un impact major asupra greutății noastre, aceștia fiind: dieta și antrenamentul fizic.

Citește și aplică cele 7 strategii de mai jos și vei reuși să arzi mai multe calorii, să pierzi kilogramele în plus și să-ți resetezi metabolismul.

  • Construiește mușchi- organismul tău arde calorii tot timpul, chiar și când stai. Țesutul muscular arde mai multe calorii pentru a se menține, decât alte țesuturi. Poți crește masa musculară prin ridicarea de greutăți, mușchii picioarelor pot fi întreținuți și construiți și prin mers pe jos
  • Mănâncă alimente care ajută la arderea grăsimilor- evită alimentele care conțin prea mult zahăr, sare sau aditivi alimentari. În schimb, hrănește-ți corpul cu legume și fructe proaspete.
  • Mănâncă alimente cu conținut ridicat de proteine- organismul consumă mai mult energie pentru a digera proteinele. Adaugă în dieta ta alimente precum: somon, carne roșie, quinoua, și altele și forțează-ți organismul să ardă mai multe calorii.
  • Condimentează- condimentele te ajută în procesul de slăbire prin creșterea ratei metabolismului. Rețete sănătoase care conțin tumeri sau piper sunt un mod delicios de a slăbi.
  • Mănâncă puțin și des- nu îți lăsa organismul să se înfometeze. Trei mese principale și 2 gustări sunt ceea ce trebuie să îi oferi coprului tău zilnic.
  • Consumă doza zilnică de cafea- cafeaua acționează ca și un stimulator pentru metabolismul tău și un foarte bun antioxidant. Bea-ți doza zilnică de cafea, o ceașcă de cafea fără a o îndulci. Dacă nu îți place cafeaua, bucură-te de o cană de ceai verde.
  • Suplimente alimentare potrivite- suplimentele alimentare naturale te pot ajuta să dai un stimul metabolismului leneș.

Nu lăsa un metabolism încet să fie o piedică în procesul tău de slăbire, acționează acum și schimbă modul în care organismul tău arde caloriile.

Accelerează-ți metabolismul cu ajutorul capsulelor naturale Metabolism Boost

Blochează absorbția grăsimilor, accelerează arderea grăsimilor și contribuie la rezultate incredibile în slăbire!

Metabolism Boost Improved

Accelerează metabolismul, blochează absorbția grăsimilor și stimulează arderea acestora

Metabolism Boost Improved -67%

Pret normal: 69,00 RON

Prețul tău: 23,00 RON

× Închide