7 moduri de accelerare a metabolismului pentru a slăbi

Cu fiecare 10 ani metabolismul încetinește cu 5%.  Începând cu vârsta de 25 de ani alimentele se digeră mai lent și sunt mai puțin exploatate din punct de vedere nutrițional, producându-se o creștere în greutate lentă dar sigură.

image

Chiar dacă nu putem avea un control complet asupra tuturor factorilor care încetinesc rata de ardere a caloriilor, totuși putem controla alți factori care au un impact major asupra greutății noastre, aceștia fiind: dieta și antrenamentul fizic.

Citește și aplică cele 7 strategii de mai jos și vei reuși să arzi mai multe calorii, să pierzi kilogramele în plus și să-ți resetezi metabolismul.

  • Construiește mușchi - organismul arde calorii tot timpul, chiar și în stare de repaus. Pentru a se menține, țesutul muscular arde mai multe calorii decât alte țesuturi. Poți crește masa musculară prin ridicarea de greutăți, mușchii picioarelor pot fi întreținuți și construiți și prin mers pe jos.
  • Mănâncă alimente care ajută la arderea grăsimilor - evită alimentele care conțin prea mult zahăr, sare sau aditivi alimentari. În schimb, hrănește-ți corpul cu legume și fructe proaspete.
  • Mănâncă alimente cu conținut ridicat de proteine - organismul consumă mai mult energie pentru a digera proteinele. Adaugă în dietă alimente precum: somon, carne roșie, quinoua și altele și forțează-ți organismul să ardă mai multe calorii.
  • Condimentează - condimentele ajută în procesul de slăbire prin creșterea ratei metabolismului. Rețete sănătoase care conțin turmeric sau piper sunt un mod delicios de a slăbi.
  • Mănâncă puțin și des - nu lăsa organismul să se înfometeze. Trei mese principale și 2 gustări sunt ceea ce trebuie să îi oferi corpului tău zilnic.
  • Consumă doza zilnică de cafea - cafeaua acționează ca un stimulator pentru metabolism și un foarte bun antioxidant. Bea doza zilnică de cafea, o ceașcă de cafea fără a o îndulci. Dacă nu îți place cafeaua, bucură-te de o cană de ceai verde.
  • Suplimente alimentare potrivite - suplimentele alimentare naturale pot ajuta să dai un stimul metabolismului lent.

Nu lăsa un metabolism încet să fie o piedică în procesul tău de slăbire, acționează acum și schimbă modul în care organismul tău arde caloriile.

Accelerează-ți metabolismul cu ajutorul capsulelor naturale Metabolism Boost

Blochează absorbția grăsimilor, accelerează arderea grăsimilor și contribuie la rezultate incredibile în slăbire!