7 sfaturi originale pentru masa perfectă de Crăciun

Crăciunul se apropie și din cauza evenimentelor din acest an nu suntem la fel de entuziasmați ca de obicei, însă nici nu e nevoie să fim toți ca Grinch. Posibil nu vei putea petrece cea mai frumoasă perioadă a anului cu toți oamenii pe care îi iubești, dar asta nu înseamnă că Crăciunul va fi complet distrus de pandemia coronavirus.

Nu anula încă Crăciunul, ți-am pregătit 7 sfaturi originale pentru masa perfectă de Crăciun.

image

1. Oamenii pe care îi iubești

Deși pregătești masa pentru mai puțini oameni anul acesta, asta nu ar trebui să fie o problemă!

Bucură-te de compania celor care îți vor fi alături și include-i pe cei care nu pot fi alături de tine printr-un apel video! Timpurile se schimbă, dar regândește puțin tradițiile și poți împărtăși dragostea și distracția, indiferent de distanță.

2. Cină sănătoasă de Crăciun

Să recunoaștem: nu suntem tocmai în formă acum. Plimbările până la frigider par a fi mult mai frecvente decât cele din parc. Dar de ce să nu începi să mănânci sănătos deja în acest sezon festiv. Delicios poate fi și sănătos: supă de dovlecei, pui sau somon copt cu ierburi și lămâie, varză de Bruxelles glazurată cu miere și salată de sfeclă cu mozzarella.

3. Biscuiți de Crăciun

Merită un loc pe listă pentru că...sunt biscuiți de Crăciun. De la biscuiți de ovăz cu ciocolată și unt de arahide și biscuiți de avocado cu porție dublă de ciocolată, până la bile energizante fără coacere și turte dulci vegane și fără gluten, poți savura câte vrei, promitem că nu-i vom spune lui Moș Crăciun!

4. Băuturi

Alcool înseamnă creșterea în greutate (cea din jurul burții fiind deosebit de încăpățânată), așa că încercă să optezi pentru versiuni mai sănătoase ale băuturilor festive. Domnul Google e plin de idei cu băuturi delicioase non-alcoolice, cum ar fi spritz de afine, sifon de ghimbir cu miere și grapefruit și chiar ciocolată caldă sănătoasă - da, ai citit bine - așa că asigură-te că îi ceri rețete!

5. Decorațiuni de Crăciun

Decorează casa cu ornamentele de Crăciun de anul trecut sau caută inspirație și creează ceva cu mâinile tale! Meniuri făcute manual, inele pentru șervețele, fulgi de zăpadă din hârtie și lumânări plutitoare sunt doar câteva idei pe care le poți folosi pentru inspirație ca să pregătești ceva care va face atmosfera cu adevărat magică!

6. Muzică

Trebuie să fie muzică. Indiferent dacă crezi că nu există Crăciun fără Mariah Carey sau nu, ascultă tot ce-ți oferă o dispoziție bună și-ți luminează zilele lungi și mohorâte.

7. Fat Eliminator EXTREME

Știm cât e de greu să te abții de la pofte, mai ales în această perioadă a anului, dar, din fericire, există o modalitate de a reduce aportul de calorii fără a reduce porțiile. Noua formulă FatEliminator EXTREME înglobează până la 28% din grăsimile consumate, formând un gel care nu poate fi digerat sau absorbit de corp. Fiind fără niciun folos pentru corp, acesta îl elimină în schimb.

Vrei să reduci majoritatea bucatelor care știi că nu-ți fac niciun bine, dar să te bucuri în continuare de unele indulgențe preferate de Crăciun? Acum poți!