8 lucruri pe care fiecare femeie de peste 40 de ani trebuie să le știe despre slăbire

Cele mai multe femei consideră că pe măsură ce înaintează în vârstă, pierderea în greutate devine din ce în ce mai anevoioasă, deoarece metabolismul încetinește. Dietele care au funcționat în trecut devin ineficiente.

image

Spre deosebire de cele mai multe sfaturi (care par că le tratează pe toate femeile la fel), noi suntem de părere că femeile peste 40 de ani trebuie să abordeze procesul de slăbire diferit. Așadar dacă vă aflați în rândul femeilor peste 40 de ani și vreți să scăpați de câteva kilograme trebuie să țineți cont de următoarele 8 lucruri:

Activitatea fizică nu este de ajuns

Exercițiile fizice sunt o necesitate pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră. Dar femeile peste 40 de ani nu trebuie să se bazeze numai pe ele. Dacă aveți în mod regulat activitate fizică dar încă nu ați reușit să scăpați de kilograme este din cauza faptul că va trebui să acordați mai multă atenție a ce puneți în farfurie.

Nu puteți slăbi la fel de repede ca la 25 de ani!

Dacă vă așteptați să slăbiți în același ritm ca atunci când aveați 25 de ani, eșecul este garantat. Așteptările nerealiste înseamnă că indiferent dacă faceți progrese, tot vă veți simți frustrată deorece acesta nu este mai rapid. Acest lucru poate duce la abandonarea dietei, pentru majoritatea persoanelor.

Nu puteți avea rezultate rapide... iar acesta este un lucru bun!

Acesta este motivul numărul unu pentru care femeile de peste 40 de ani au un avantaj pentru a pierder în greutate (DA, ați auzit bine, un avantaj). Ați putea crede că este un lucru rău faptul că nu mai puteți slăbi 4kg într-o săptămână. Asta înseamnă că trebuie să vă concentrați în a face schimbări de lungă durată, care sunt piatra de temeile pentru o pierdere în greutate de succes.

Cel mai bun mod de a slăbi este de vă schimba obiceiurile alimentare

Pentru majoritatea oamenilor, chiar dacă primesc cel mai bun meniu din lume, tot au probleme să se adapteze. De ce? Pentru că obiceiurile noastre alimentare sunt înrădăcinate iar faptul că ni se spune ce să mâncăm nu este suficient pentru a produce o adevărată schimbare.

Deci nu ar trebui să fiți prea dură cu dumneavoastră dacă nu puteți să vă țineti de o anumită dietă. În schimb aveți nevoie de o mai bună înțelegere a ceea ce înseamnă obiceiurile dumneavoastră alimentare (prin ținerea unui jurnal alimentar) și cum puteți să faceți să le schimbați.

Faceți mici schimbări

Cum puteți face să fiți dedicată pentru o perioadă lungă de timp? Nu trebuie să schimbați complet dieta actuală. Faceți mici ajustări. De exemplu

  • Pentru început preluați controlul asupra alimentelor ispititoare din fața dumneavoastră (la locul de muncă sau acasă)
  • Concentrați-vă să fiți mai atentă la ceea ce mâncați, astfel încât să mâncați mai încet, sa vă bucurați de alimente și să va conectați la nevoile corpului.
  • Împărțiți mâncare cu ceilalți (în special gustările și deserturile) pentru a reduce caloriile în timp ce încă vă bucurați de alimentele care vă plac

Există o mulțime de îmbunătățiri pe care le puteți aduce meselor zilnice. Idea principală este de a da un impuls comportamentului dumneavoastră în direcția corectă. Dar țineți minte: cele mai bune schimbări sunt cele mici pe care de abia le observați

Cu cât mai repede cu atât mai bine

Sigur că este posibil să pierdeți în greutate la orice vârstă, dar cu cât începeți mai repede cu atât veți avea un parcurs mai puțin anevoios. Deci, începeți acum!

Prietena dumneavoastră cea mai bună este perseverența

Puteți avea succes cu pierderea în greutate dar asta înseamnă să persistați și să nu renunțați la primul hop. Lucrurile nu vor merge întotdeauna de la sine. Veți avea suișuri și coborâșuri, fluctuații ale greutății. Dar asta este bine. Important este să rămâneți concentrată pe obiectivul dumneavoastră, continuați cu acele schimbări mici în fiecare zi. Aceasta este cheia succesului dumneavoastră