Accelerează-ți metabolismul fără sport!

Un studiu publicat în jurnalul ”Obesity” a confirmat faptul că mâncatul încet și mestecarea bine a hranei ajută la îmbunătățirea metabolismului și crește rata de oxidare a grăsimilor. Această recomandare se află pe lista majorității nutriționiștilor și medicilor specializați în boli de nutriție.

image

Adițional acestei recomandări, adițional pe lista ”activităților” care cresc rata metabolică se află mai află:

Aport crescut de minerale

Majoritatea funcțiilor corpului (digestia, activitatea enzimatică, impulsurile electrice în interiorul celulelor) sunt controlate de către minerale. Cuprul, spre exemplu, prezența lui în organsim scade acțiunea oxidantă a radicalilor liberi și de asemenea crește capacitatea de refacere a organismului după efort crescut. Cuprul de asemenea ajută la menținerea sănătății țesuturilor conective, promovează sănătatea oaselor și îmbunătățește funcția glandei tiroide.

Miscă-te constant

Nu, nu ne referim să faci sport! Prin mișcare constantă ne referim la mișcarea din timpul activității zilnice, precum: urcatul scărilor, mișcarea labei piciorului sub birou, mișcarea gâtului de al dreapta la stânga, sau circular, contracția mușchilor fesieri, etc. Acest tip de mișcare poate fi efectuat chiar și în timpul serviciului fără a-ți afecta activitatea și fără a părea ciudată pentru cei din jur, dar are un efect pozitiv asupra organismului tău. Aceste mișcări, aparent mici, implică mulți mușchi și consumă mai multă energie decât te-ai aștepta.

Alege să mergi pe jos

Parchează mașina mai departe de serviciu, alege scările în locul liftului.

Consumă mentă

Menta este o sursă importantă de nutrienți, are un efect calmant la nivelului sistemului digestiv și promovează digestia

Dormi suficient

Poate nu știi, dar privarea de somn îți încetinește metabolismul. Încearcă să dormi între 6 și 8 ore pe noapte și vei observa schimbările.

Adaugă dietei tale suplimentul alimentar Metabolism Boost Improved, testat clinic și care a încântat deja mii de utilizatori din întreaga Europă.