Aceasta este cea mai rapidă soluție pentru a scăpa de abdomenul umflat

Umflarea picioarelor, a feței sau distensia abdominală (bolanare, creșterea în volum a abdomenului) sunt simptome care indică faptul că suferi de retenție de apă. Pentru a elimina lichidele înainte de sezonul estival și a pierde câteva kilograme, soluția perfectă este SlimCut Drainer, o băutură care elimină excesul de apă din organism printr-o combinație de 11 extracte naturale.

image

”Piciorul meu arăta ca o buturugă”, ne scrie posesoarea piciorului de mai sus. ”După 9 ore de mers cu avionul nu am mai putut să îmi încalț sandalele. Îmi cumpărasem acest supliment inițial pentru retenția de apă, l-am încercat pentru picior dintr-o glumă, nu mă așteptam să și funcționeze. SlimCut Drainer m-a impresionat.”

Folosind acest supliment de drenaj natural vei putea scăpa de senzația picioarelor grele și umflate dar și umflarea feței, mâinilor sau abdomenului din cauza retenției de apă din organism.

Expert în nutriție Daša Lesjak SlimCut Drainer a fost testat că stimulează sistemul limfatic și elimină retenția de apă, ne-a explicat consultantul în nutriție Daša Lesjak. ”Apa este reținută în organism deoarece sistemul limfatic devine leneș datprotă lipsei exercițiului fizic, somnului, prea mult stres și dieta săracă în nutrienți. Drainer stimulează sistemul limfatic prin 11 extracte naturale, acestea completându-se reciprioc. ”

Funcționează datorită celor 11 extracte naturale

  • Efect diuretic puternic datorită frunzelor de frasin, tulpinilor de cireșe și fructelor de cactus. Acestea acționează toate simultan pentru eliminarea excesului de apă.
  • Mai mult decât atât elimină toxinele din organism datorită extractului de păpădie, fenicul și frunzelor de hibiscus. ”Important este faptul că atunci când eliminăm toxinele din organism, slăbim mai ușor”  ne explică Dr Lesjak. Ne simțim și mult mai bine de asemenea.
  • Florile de soc îmbunătățesc funcționarea tractului urinar și digestia
  • Extractul de ceai negru și păpădia sunt un ajutor suplimentar pentru pierderea în greutate.  ”Aceasta din urmă împiedică stocarea zahărului sub formă de grăsime, iar ceaiul negru ajută la pierderea în greutate dar oferă și mai multă energie. De ce? Prin arderea grăsimilor, organismul capătă mai multă energie”.
  • În plus, SlimCut Drainer conține polifenoli. Aceștia sunt antioxidanți puternici, care au un impact pozitiv asupra tuturor proceselor din organism

”Prin eliminarea excesului de apă din organism, se pierde mai repede din greutate. Drainerul contribuie în același timp la eliminarea toxinelor iar corpul devine din nou în echilibru optim, îmbunătățind starea de spirit și starea generală de sănătate”

image

Tatiana în vârstă de 43 de ani a combinat capsulele pentru slăbire SlimCut cu SlimCut Drainer. În 3 luni de zile a pierdut 8 kilograme

Tatiana a slăbit 8 kilograme

imageDacă vrei să arăți bine în costumul de baie să scapi de kilogramele în plus și de excesul de grăsime, urmează exemplul Tatianei în vârstă de 43 de ani. Ea a combinat capsulele cu drainerul SlimCut. ”În 3 luni am pierdut 8 kilograme. Nu mi-a fost foarte greu deoarece nu mi-am schimbat prea mult stilul de viață. Am introdus activitatea sportivă de 2 ori pe săptămână și mănânc mai multe legume, în rest SlimCut și-a făcut treaba foarte bine.”

Studiu dovedit: în 3 luni, minus 6 kilograme

FIIT-NS®, combinația magică a celor 21 de extracte naturale din SlimCut capsule, bogată în polifenoli are abilitatea de a îmbunătăți și revitaliza metabolismul bazal și promovează pierderea în greutate într-un mod sănătos, fără a priva corpul de nutrienții esențiali de care corpul nostru are atâta nevoie în timpul procesului de slăbire.

Grupul care a participat la studiul dublu orb au constat o creștere a nivelului de energie cu 52%,  au pierdut cel puțin 6 kg și 2 cm în talie, fără a își schimba stilul de viață.