Ai grija de sanatatea parului tau, in sezonul rece

Un par frumos nu poate fi pus doar pe seama genelor mostenite de la parinti. El necesita o ingrijire speciala si constanta, pentru a fi sanatos si stralucitor mereu

image

Sezonul rece nu reprezinta un pericol doar pentru starea generala de sanatate, ci si pentru sanatatea parului, pentru ca acesta tinde sa fie mai tern si lipsit de vitalitate, atat din cauza alimentatiei, cat si din cauza obiceiurilor la care il supunem zi de zi.

Ofera-i parului tau ingrijirea de care are nevoie, pentru ca tu sa fii mereu in centrul atentiei!  

Este foarte usor, trebuie doar sa urmezi cativa pasi simpli, potriviti pentru orice tip de par:

Foloseste produse de ingrijire 

De fiecare data cand te speli pe cap, nu uita sa aplici si o masca sau un balsam de par care sa-l hraneasca si sa-i dea stralucirea de care are nevoie. Poti folosi acele produse mai grase, ideale pentru ingrijirea parului pe timp de iarna.

Foloseste produse de styling 

Desi nu este recomandat sa ne uscam parul cu foehnul, pentru ca acesta usuca si arde parul, in sezonul rece suntem nevoite sa apelam la aceasta metoda pentru ca parul se usuca mult mai greu. Tocmai de aceea este foarte important ca dupa fiecare spalare sa folosim un spray sau un ser termoprotector, pentru ca nivelul de hidratare a parului sa nu fie afectat de folosirea foehnului.

Ia suplimente de vitamine si minerale 

Un par sanatos este un par frumos, tocmai de aceea este foarte important sa-i asiguram necesarul de vitamine si minerale de care are nevoie. Caderea parului in exces are deseori cauze interne, asa ca trebuie sa-i acordam mai multa atentie. Suplimentele de vitamine si minerale te pot ajuta sa scapi de griji.

Hidrateaza-te 

La fel ca si corpul, parul are nevoie de hidratare, asa ca este indicat sa consumi foarte multa apa, pentru ca acesta sa fie sanatos si puternic.

Maseaza-ti scalpul cu ulei cald 

Ai nevoie doar de ulei de masline si de putina indemanare, pentru ca este un proces de ingrijire mai delicat. Uleiul se incalzeste putin si se aplica la radacina parului, dupa care acesta se prinde si se tine acoperit cu o masca sau cu un prosop. Lasa-l sa actioneze cateva minute dupa care clateste-te bine si spala parul cu sampon.

Tunde-ti varfurile periodic 

Iarna parul se despica si se toceste la varfuri mult mai usor, asta din cauza temperaturilor scazute si a hainelor groase pe care le purtam. Pentru ca parul sa creasca mai repede si sa fie sanatos, este necesar sa-l tundem la varfuri macar o data pe luna.

Soluția Sensilab: Nutrishine

NutriShine conține Cynatine®HNS, cheratină naturală solubilă în formă patentată, și supliment de zinc care, împreună contribuie la promovarea creșterii părului și la reducerea pierderi acestuia, dându-i strălucire și întărindu-l. 

  • reduce căderea părului și promovează creșterea acestuia 
  • îmbunătățește strălucirea părului 
  • verificat prin studii clinice (reduce pierderea părului la 100% din utilizatori, încurajează creșterea naturală a părului la 90% din utilizatori
  • 100% natural 
  • potrivit pentru vegetarieni