Alga brună de mare reduce absorbția grăsimilor cu 75%

Lumea algelor s-a dovedi a fi un izvor de sănătate pentru oameni, dacă despre spirulina și chlorella a auzit mai toată lumea, acum e rândul unei noi ”vedete” să strălucească în prim plan: alga brună de mare (Ascophyllum nodosum). Cercetătorii au demonstrat că această algă are proprietăți deoasebite în procesul de pierdere în greutate și reducere a absorbției grăsimilor.

image

Alegele brune marine cresc în apele curate ale mării Nordului și pe țărâmul Oceanului Atlantic. Acestea  au atras atenția prin faptul că reduc  în mod semnificativ absorbția grăsimilor și sunt de un real ajutor în curele de slăbire.

Ce substanțe active conțin algele brune de mare?

Iod

Algele brune de mare sunt o susă bogată de iod. Iodul este foarte important pentru buna funcționare a glandei tiroide și reglarea metabolismului. Toate aceste procese fiind în strânsă legătură cu greutatea corporală.

Fucoxantina

Culoarea brună a acestor alge este dată de un pigment numit fucoxantina. Acest pigment este un antioxidant puternic și stimulează sinteza unor proteine specifice care ajută la utilizarea energetică a grăsimii abdominale.

Fibre

Alegele brune marine conțin între 33 și 75% fibre. Acestea contribuie la o absorbție scăzută a grăsimilor. Un studiu realizat de către cercetătorii Universtității din Newcastle a arătat că absorbția grăsimilor se reduce cu până la 75%.

Pe lângă ingredientele active menționate anterior, alege brune de mare sunt o sursă importantă de vitamine, minerale și alte substanțe nutritive.

Pentru toate aceste motive noi am creat produsul SlimCut DIETSTAR care conține pe lângă extractul de algă brună marină și alte ingrediente active dovedite: carambola, arore de ceai, kiwi și curmale indiene. Aceasta combinație  de ingrediente:

  • Previne apariția celulelor grase în exces
  • Ajută la eliminarea sindromului metabolic
  • Accelerează metabolsimul zaharurilor
  • Reglează digestia
  • Reduce absorbția grăsimilor și accelerează arderea acestora

De ce să ascunzi kilogramele în plus cu haine largi când poți folosi produsul inovativ SlimCut DIETSTAR și să aștepți vara cu relaxare?