Alimente pentru candidoză

Infecţia cu candida apare atunci când ciuperca numită Candidas Albicans este produsă  în exces în vagin. Cele mai expuse sunt femeile cu sistem imunitar scăzut, femeile gravide sau cele supraponderale şi totodată femeile al căror vagin este expus lubrifierii timp îndelungat.

image

De multe ori persoanele care suferă de candidoza nu prezintă simptome. În schimb unele femei pot prezenta simptome precum: roşeaţa a tegumentului, mâncărime, usturime, scurgeri, dureri în urma contactului sexual. Adesea bărbaţii nu prezintă simptome.

Alimente indicate în timpul tratamentului candidozei:

Uleiul de măsline Conţine oleuropeina, o substanţă cu proprietăţi anti-fungice puternice, care stimulează reacţia sistemului imunitar la depistarea Candidei. Această substanţă stabilizează şi nivelul de zahăr din sânge, iar asta e foarte important pentru că aceasta ciupercă se hrăneşte cu zahăr.

Usturoiul, Proprietăţile sale anti-fungice şi anti-bacteriene lupta cu candida şi te ajută să-ţi detoxifiezi întregul corp.

Iaurtul, O ciupercă o tratează pe cealaltă. Chefirul conţine culturi de bacterii bune care te scapă de Candida şi îţi reechilibrează sistemul digestiv.

Algele, Îţi elimina toxinele şi metalele grele din corp şi te ajută să-ţi cureţi tractul intestinal. În plus, te ajută să-ţi echilibrezi glanda tiroidă, o problemă cu care multe persoane cu Candida se confruntă.

Alimente bogate în proteine ( carne de vită, pui, ouă şi peşte)

Nuci, seminţe, uleiuri şi cereale, însă acestea nu trebuie să conţină gluten(mei, orez, orez brun)

În timpul tratamentului candidozei se vor evita următoarele:

  • presiunea duşului în vagin, deoarece se vor deplasa germenii şi bacteriile mai adânc în vagin sau în uter, astfel conducând la creşterea infecţiei;
  • hârtia igienică parfumată, la spray-urile destinate igienei intime sau la alte cosmetic care va schimba echilibrul organismului în materie de lubrifiere;
  • alcool, ciocolată, fructe confiate, fructe proaspete
  • aliment preparate prin fermentaţie
  • zaharurile, mierea, siropurile dulci care conţin lactoză

Soluția Sensilab: 30 Days Candida Solution

O combinaţie de extracte naturale cu acţiune dovedită împotriva candidei

  • 6 luni de dietă anti-candida în doar 30 de zile
  • O combinaţie de extracte naturale cu acţiune dovedită împotriva candidei
  • Elimină înmulţirea excesivă a candidei
  • Atenuează și îndepărtează toate simptomele asociate cu proliferarea candidei
  • La achiziţionarea pachetului veţi primi o broşură cu sfaturi şi un regim alimentar adaptat