Amestecul fabulos care arde grăsimea de pe burtă în doar 3 săptămâni

Dacă nu mai faci față dietelor și nu esti o fană a sporturilor, atunci acest amestec va fi cu siguranță pe placul tău.

image

Ingredientul secret este hreanul

Hreanul s-a dovedit a fi unul dintre cele mai eficiente ingrediente pentru topirea grăsimilor în zonele problematice.

Rădăcina conţine foarte multă vitamina C, necesară sistemului circulator şi imunitar, minerale foarte importante, precum fierul, potasiul, calciul şi magneziul.

Acesta este extrem de bun în retenţia de apă şi în eliminarea grăsimii nedorite. 

Pe lângă hrean, mierea și lămâia, combinate, acționează foarte puternic asupra ficatului, curățându-l și făcându-l să funcționeze în parametri optimi. Astfel, digestia și tot procesul metabolic sunt îmbunătătite, organismul reușind să elimine grăsimile în timp record.

Ingredientele minune

  • 130 g hrean proaspat
  • 3 lămâi
  • 4 linguri de miere de salcâm
  • 2 linguri de scorțișoară
  • 200 de grame de rădăcină de ghimbir proaspăt

Mod de preparare:

Hreanul și ghimbirul sunt curățate și spălate bine, apoi se dau printr-o răzătoare. Adăugați sucul de lămâie, scorțișoara și mierea. Toate acestea se amestecă bine și se toarnă într-un borcan curat. Lămâile se spală, se șterg cu oțet și se taie mărunt, se scot sâmburii și se amestecă și ele la blender. Mierea se pune la final, se amestecă totul foarte bine și se bagă la frigider. 

Luați câte o lingură din acest amestec din hrean ghimbir și lămâie de dimineață pe stomacul gol și seara la culcare, timp de trei săptămâni.

Nu este recomandat consumul amestecului pe perioadă îndelungată pentru persoanele care suferă de colon iritabil, hreanul în exces poate provoca tulburări digestive. Amestecul trebuie ținut la frigider mereu pentru a se menține substanțele benefice.

Alte beneficii

Persoanele care consumă des hrean au memoria mai bună, dar și auzul, vederea și funcțiile creierului mai bune. Este recomandat în special diabeticilor și persoanelor cu imunitatea scăzută și veșnic răcite. Curăță organismul de bacterii și infecții, ajută la o respirație mai bună și elimină oboseala, punând sângele în mișcare. De aceea este folosit și în tratarea unor afecțiuni cardiovasculare, precum angina pectorală, cardiopatia ischemică sau hipertensiune.