Arma secretă care arde grăsimile

Experți de pe întreg globul au concluzionat că obezitatea este asociată cu un risc crescut de apariție a bolilor cronice. A fost estimat că obezitatea severă reduce speranța de viață cu 10 ani, comparabil cu efectul fumatului.

image

Forma corpului și distribuția grăsimilor pe corp sunt mai importante, decât cantitatea efectivă de țesut adipos existentă pe corp. De exemplu, depozitele de grăsime din zona abdomenului sunt mai dăunătoare decât acumulările de grăsime din alte părți ale corpului.

Un slăbit sănătos presupune înțelegerea puterii hormonilor asupra procesului de slăbire, și mai ales înțelegerea faptului că orice dietă sau program de slăbire nu va funcționa atât timp cât problemele hormonale nu sunt rezolvate. În procesul de slăbire un rol important îl are un hormon numit adipnectina.

Adiponectina- prea frumos să fie adevărat!

În esență, adiponectina este un hormon care arde grăsimile. Dar asta nu e tot! Adiponectina activează țesutul gras maro, stimulează utilizarea carbohidrațiilor ca sursă de energie, accelerează metabolismul, crește rata de ardere a grăsimilor și inhibă apetitul. De fapt, adiponectina ar putea reprezenta veriga lipsă pentru a face legătura directă între obezitate și riscul crescut de apriție a diabetului, bolilor cardiovasculare și cancerului.

Secretul unei siluete perfecte se ascunde în țesutul gras maro

Studiile au demonstrat că țesutul gras maro este esențial pentru un metabolism optim al grăsimilor. Odată cu înaintarea în vârstă țesutul adipos maro se reduce de la 5% din totalul masei corporale la 1.5%- și aceasta este cauza principală a îngrășării pe măsură ce înaintăm în vârstă.

CURIOZITATE: Adiponectina este secretată doar în țesutul adipos, dar producția ei este foarte scăzută la persoanele obeze, mai ales la cele cu obezitate vișcerală.  

VESTEA BUNĂ este că dacă nu ai suficientă adiponectină în corpul tău, există o metodată naturală și sigură  care te va ajuta să activezi țesutul gras, să slăbești și să preiei controlul asupra vieții tale.  

Sensilab a creat pentru tine și pentru nevoile tale produsul perfect: AdipoSlimStrong- 100% NATURAL și EFICIENT. Ingredientele din produs stimulează activarea țesutului gras maro și arderea caloriilor chiar și fără activitate fizic.  

Pentru efect rapid și ardere intensă a grăsimilor îți recomandăm pachetul AdipoSlim Strong

AdipoSlim Strong:

  • efect de 10 ori mai puternic decât alte produse
  • stimulează arderea grăsimilor cu 33% mai mult
  • reduce grăsimile pe pe adbomen cu 50%