Arzător de grăsime de generație nouă, cu acțiune 5 în 1

Cu siguranță ai auzit deja de arzătoarele de grăsime. Noua generație de arzătoare de grăsime este formată din produse sofisticate, bazate pe cele mai noi descoperiri științifice. Uneori pierderea în greutate nu este cea mai simplă sarcină, de aceea au fost create arzătoarele T5.

image

Ce fac arzătoarele de grăsime obișnuite? Stimulează metabolismul și arderea grăsimilor chiar și în perioadele de repaus, cresc termogeneza și reduc formarea depozitelor de grăsime.

Ce face T5?

Arzătorii de grăsime T5 sunt cunoscuți ca arzători de grăsime extremi – arzători de grăsime cu super putere care oferă rezultate încă din primele zile de utilizare.

Nu doar că stimulează arderea grăsimilor, dar îți oferă și energie, inhibă apetitul, crește rata metabolică și reglează nivelul de micronutrienți și hormoni astfel încât să slăbești în cel mai scurt timp.

De ce T5 Super Strength este cea mai puternică alegere?

SHAPE iT T5 Super Strength este un arzător de grăsime de vârf care conține doar ingrediente de cea mai înaltă calitate, a căror calitate este certificată. Produsul este potrivit pentru toți cei care doresc să slăbească, fie că fac sport sau nu.

Produsul este special și datorită faptului că are un efect de slăbire 5 v 1:

  • Arde cu 33% mai multă grăsime, efect termogenic 24/7
  • Mai multă energie, spune adio oboselii
  • Inhibă pofta de mâncare și ține sub control poftele alimentare
  • Stimulează metabolismul
  • Reglează activitatea hormonală pentru o slăbire optimă

Are acțiune pozotivă asupra glandei tiroide

Ritmul și modul de secreție al hormonilor tiroidieni dictează metabolismul, și anume cât de repede sau încet corpul arde grăsimile pentru a produce energie.

Cum stimulează tiroida metabolismul? Pentru ca secreția de hormoni tiroidieni să fie optimă, tiroida are nevoie de iod și aminoacizi tirozinici. Aceste 2 ingediente cheie se află în T5 Super Strength!

Nu numai că topește grăsimile dar crește și rezistența la stres

SHAPE iT T5 Super Strength este un aliat puternic în perioadele cu stres crescut deoarece:

  • fierul oferă suport sistemului imunitar, care, din cauza stresului zilnic, poate fi slăbit,
  • vitamina B3 (niacina) acționează benefic asupra sistemului nervos.

Cele mai importante ingrediente din produsul SHAPE iT T5 Super Strength, cofeina și extractul din ceai verde, vor crește metabolismul, vor oferi energie și în același timp vor bloca formarea grăsimilor.