Avenobo Curcuma: Ca și curcuma obișnuită, dar de 185 de ori mai eficientă!

Orice nutriționist sau expert în bunăstare fizică știe că câștigătorul necontestat în materie de superalimente este curcumina.

image

Există foarte multe afirmații privind legătura între sănătate și curcumină, ingredientul activ din turmeric. Așa-numitul condiment de aur este lăudat pentru beneficiile sale asupra sănătății de mii de ani și rămâne un ingredient important în domeniul gastronomiei, sănătății și produselor cosmetice.

Dar numai dacă e consumat corect.

Cum se consumă corect? 

Din păcate, curcumina (și rădăcina de turmeric) nu se absoarbe bine în fluxul sanguin. Cu alte cuvinte, utilizarea curcuminei ca condiment - sau chiar în suplimente obișnuite - nu garantează că vei profita de toate beneficiile sale la întregul potențial.

Biodisponibilitatea curcuminei este foarte scăzută atunci când este consumată de una singură. Cu alte cuvinte: gradul și viteza de absorbție a substanței în sistemul sanguin sunt slabe. Fără creșterea intenționată a absorbției, beneficiile sunt semnificativ mai mici.

Deci, ce suplimente mă vor ajuta să profit la maximum de puterile curcuminei?

Pentru a beneficia de numeroasele beneficii pentru sănătate al acestui superaliment, este important să înțelegem că suplimentele de curcumină obișnuite au o problemă de biodisponibilitate din cauza modului în care sunt produse.

Majoritatea utilizează fie piperina (extract de piper negru), fie uleiuri esențiale de turmeric pentru a spori biodisponibilitatea și pot avea o creștere de 20 și respectiv de 7 ori. Dar există ceva care poate crește biodisponibilitatea de 185 de ori!

După cercetări aprofundate, am descoperit o abordare complet nouă pentru îmbunătățirea absorbției ingredientului. Combinând curcumina cu micelă, un purtător lichid solubil în apă și grăsime, Avenobo Curcuma poate pătrunde în sânge mai eficient.

Este diferența cu adevărat atât de mare?

Diferența dintre Avenobo Curcuma și produsele similare de pe piață nu este doar mare - este colosală!

Un studiu clinic de ultimă generație, realizat de Ministerul Federal German al Educației și Cercetării, confirmă faptul că Avenobo Curcuma este de 185 de ori mai biodisponibilă decât pulberea obișnuită de curcuma și de 20 de ori mai bună decât forma micronizată.

De fapt, este atât de eficient încât puterea unei singure capsule este egală cu 20 capsule standard de 500 mg curcumină de 95%.

Dar asta nu e tot! Suplimentul nostru revoluționar este încă eficient după 24 de ore (a fost depistată de 75 de ori mai multă curcumină în comparație cu curcumina nativă și de 21 de ori mai multă în comparație cu curcumina micronizată după 24 de ore de administrare orală).

Ingrediente adiționale!

Pentru a susține și mai mult corpul, am adăugat și vitamina D3 în formulă. În combinație cu curcumina, acest lucru duce la o mai bună absorbție a calciului și fosforului, reglează diviziunea celulară și să te ajută să menții funcția normală a oaselor și mușchilor.

Un nou tu!

Cu siguranță vei rămâne mulțumit(ă) de produs datorită rezultatelor încercate, testate și dovedite ale capsulelor noastre: o piele mai sănătoasă, o digestie mai bună, mai puține probleme de stomac, o memorie mai bună, mai puține dureri musculare și articulare și mai puține grăsimi acumulate în ficat, printre alte beneficii.

O versiune mai sănătoasă și mai fericită a ta este la o distanță de 1-2 capsule pe zi!