Cea mai naturală modalitate de a slăbi

Te interesează care este motivul principal pentru care acumulezi kilograme în plus? Indiferent de ce vei face, dacă nu elimini principalul cauzator de kilograme în plus, nimic nu se va schimba! Cine este vinovatul? Cortizolul- principalul hormon resposabil cu stresul.

image

Cortizolul este hormonul care pregătește corpul pentru răspunsul la stres. Ce anume face? Pe lăngă altele, se asigură că avem suficientă energie (sub formă de zahăr), dacă această energie nu este utilizată atunci ea se depozitează sub formă de grăsime.

Cu toții sunt la un moment dat supuși stresului

Stresul nu este doar cel resimțit la locul de muncă, stresul poate apărea în relația cu partenerul, cu familia, în trafic, datorită problemelor de sănătate,datorită  obiceiurilor alimentare proaste, activitate fizică în exces. Corpul nostru are nevoie de perioada lui de vacanță, dar din păcate, de multe ori încercăm să facem față stresului prin consumul excesiv de alcool sau fumat.

Cortizolul și pierderea în greutate- cum funcționează?

  • Dacă cortizolul este sub control nu este greu să refuzi mâncarea

Cortizolul preia zaharurile din sânge și pregătește organismul pentru răspunsul la stres. Dacă această energie nu este consumată, excesul de zaharuri se va transforma în depozite de țesut gras, în special în zona abdominală. De aici apare nevoia de a  mânca excesiv sau pofta de dulce. Dacă nivelul de cortizol din organism este echilibrat, atunci vei știi cu ușurință când organismul are nevoie de alimente și când alarma este falsă.

  • Mai puțin cortizol= mai puțină grăsime abdominală= mai puțin cortizol

Aici întâlnim un cerc vicios intresant, acest lucru se datorează faptului că cortizolul declanșează acumularea excesuluide energie sub formă de grăsime viscerală, iar grăsimea visecerală, la rândul ei, crește secreția de cortizol. Deci singura soluție este ruperea acestui lanț prin echilibrarea nivelului de cortizol.

  • Nivel de cortizol echilibrat- digestie îmbunătățită

Răspunsul la stres încetinește o parte din funcțiile corpului, printre care și digestia. De aceea, tot ce vei mânca nu se va digera corespunzător și absorbția vitaminelor, mineralelor și nutrienților va fi deficitară. Un nivel echilibrat de cotrizol va favoriza și digestia, și ca urmare absorbția elemntelor necesare organismului.

AdrenaLux – este primul produs care susține funcționarea glandei suprarenale, glandă care produce cortizolul, hormonul responsabil cu stresul. AdrenaLux conține o combinație de ingrediente naturale a căror acțiune complementară te va ajuta să reglezezi nivelul de cortizol din sânge și să-ți menții greutatea sub control.

Garcinia Slim ajută la inhibarea poftei de mâncare excesivă și previne formarea de țesut gras în special în zona abdominală.