Combate inflamațiile și durerile articulare cu ajutorul curcumei

Peste 250 de milioane de oameni de pe tot globul suferă de boli asociate cu inflamațiile, precum este osteoartrita.

Curcumina este cunoscută că are proprietăți antiinflamatorii și antiartritice.

image

Ce spun studiile

Un studiu clinic* a evaluat siguranța și eficacitatea curcuminei la pacienții cu artrită reumatoidă activă, consumată singură sau în combinație cu diclofenacul.

Patruzeci și cinci de pacienți diagnosticați cu artrită reumatoidă au fost împărțiți în 3 grupuri de pacienți cărora li s-au administrat: curcumină (500 mg) sau diclofenac  (50 mg) sau combinația acestora.

Pacienții din toate 3 grupurile de studiu au prezentat schimbări în bine semnificative din punct de vedere statistic, dar grupul căruia i-a fost administrată curcumina a arătat cel mai ridicat procent de amelioare dintre toate grupurile de studiu.

Și ceea ce este și mai important este că, tratamentul cu curcumina a fost găsit ca fiind sigur și fără efecte adverse. Acest studiu aduce prima dovadă a superiorității curcuminei și siguranței în consum la pacienții care suferă de artrită reumatoidă, și de asemenea subliniază importanța și necesitatea desfășurării și a altor studii la scară mai mare pentru a valida  aceste descoperiri necesare în tratamentul și amelioarea bolii artritice reumatoide.  

Cum poți să ai un aport zilnic de curcumina

Curcumina sub formă simplă nu este asociată cu beneficii pentru sănătate din cauza ratei de absorbție foarte scăzută și a eliminării rapide din organism. Există o modalitate de a crește semnificativ absorbția curcumei, metodă pe care noi am utilizat-o atunci când am creat SUPER produsul- AVENOBO Curcuma 

Unul dintre cele mai bune suplimente pe bază de curcumină de pe piață:

  • Curcumină sub formă micelară- ușor de absorbit
  • are de 185 ori mai bună biodisponibilitate comparativ cu alte produse
  • timp de retenție în organism mai bun
  • 1 capsulă din curcuma noastră echivalează 13 capsule de curcumină normală.

*Source: www.ncbi.nlm.nih.gov

 

 

Produse pentru tine

CURCUMA
-50%
Preț special 129,00  RON Preț obișnuit 258,00  RON
Vezi produsul