Cum să inhibi apetitul

Atunci când te decizi să slăbești, primul lucru care îți vine în minte este mâncarea. Slăbitul nu înseamnă înfomatare! Cel mai important este să te oprești din mâncat la timpul potrivitDar cum recunoști sațietatea? 

image

În primul rând, trebuie să facem diferența între sațietate și poftă. Satietatea este sentimentul care apare atunci când organismul tău a fost alimentat cu toți nutrienții necesari. Pe de altă parte, pofta apare atunci când dorești să mânânci ceva doar pentru că miroase/arată bine.

Pentru a resimți satietate, trebuie să resimți foamea

Cel mai important pas către senzația de sațietate este să resimți foamea. De ce? Pentru că senzația de foame apare atunci când corpul are nevoie de nutrienți.

Acest lucru înseamnă că nu trebuie să mănânci înainte să-ți fie foame. De exemplu, dacă obițnuiești să mănânci în fiecare zi la aceeași oră, chiar dacă nu îți este foame nu vei resimiți sațietatea pe deplin.

De asemenea, trebuie ascultat corpul, el dictează ceea ce are nevoie. De exemplu, dacă organismu are nevoie de proteine, simțim nevoia de a consuma alimente bogate în proteine (carne, ouă...). Dar, dacă alegem în schimb să mâncăm o salată (pentru că o considerăm o alternativa mai sănătoasă care ne va ajuta să slăbim), organismul nu va primi proteinele de care are nevoie și, prin urmare, vom continua să resimțim foamea.

Cum să recunoști sațietatea?

Cheia este să mănânci încetDacă ne luăm timpul pentru a savura fiecare mușcătură, corpul nostru are mai mult timp pentru a recunoaște nutrienții care au intrat și pentru a ne anunța când a primit suficienți nutrienți.

Pe de altă parte, dacă mănânci rapid, riști să se absoarbă mai multe alimente decât este necesar, deoarece sațietatea nu are timp să se declanșeze din cauza vitezei cu care nutrienții intră în organism.

Ce faci dacă ai pofte de mâncare prea des?

Dacă în ciuda tuturor eforturilor tale de a mânca așa cum dictează corpul, încă simțiți pofte mai des decât ai dori, o metodă bună pentru a le elimina este să consumi suplimente alimentare naturale care suprimă apetitul

Iar vestea bună este că avem exact ceea ce ai nevoie: HungerBlock EXTREME. 

Datorită combinației revoluționare de ingrediente naturale, acesta va preveni foamea constantă și te va ajuta să scapi de grăsime! Rezultate vizibile de slăbire în câteva săptămâni!