Cum să scapi de kilograme în timp ce dormi?

Te-ai gândit vreodată că pentru a atinge greutatea ideală trebuie să ai în vedere și alte aspecte mai puțin cunoscute decât faimoasele diete și practicarea sportului? Ei bine trebuie să dormi un minim de opt ore pe noapte și bine-nțeles să fii atentă la ceea ce mănânci seara și uneori chiar înainte de a te culca, pentru că acest lucru îți influențează digestia, starea de bine pe parcursul somnului și bine-nțeles arderile de grăsime din timpul nopții.

image

Ce se întâmplă atunci când nu dormi suficient? 

În timp ce dormi, organismul tău secretă un hormon numit leptină, care reduce pofta de mâncare. În același timp, secretă și un hormon responsabil pentru creșterea apetitului, numit grelină. Cu cât cantitatea de leptină este mai mare, cu atât vei reuși să slăbești mai mult în somn.  În caz contrar, metabolismul este încetinit crescând nivelul de grelină și cortizol- hormonul stresului, care provoacă și apariția poftelor.

Așadar, ține cont că indiferent ce dietă urmezi, scăderea în greutate nu se va produce dacă nu dormi suficient.

Un somn de calitate ține kilogramele departe.

Nu numai durata somnului este importantă ci și calitatea sa. Somnul scurt și de proastă calitate contribuie la apariția bolilor cronice și relaționează cu luarea în greutate, diabetul și mortalitatea prematură.  Asigură-te că te afli într-o cameră unde nu există zgomot și lumină în exces, fără excese de frig sau de căldură și cu aer proaspăt.

Alimentația este foarte importantă.

Există o serie de alimente pe care dacă le vei consuma cu atenție te vor ajuta să ai un somn odihnitor și vor ajuta eficient la arderea caloriilor în timp ce dormi. Dintre acestea amintim:

  • Ardeiul Iute. Cercetătorii australieni au descoperit că poți adormi mult mai ușor atunci când consumi mâncare bogată în chilli. Capsaicina, substanța responsabilă de iuțimea ardeilor, are efecte benefice asupra somnului. Aceasta acționează asupra senzorilor din creierul tău și îți controlează ciclurile de somn. Totodată, este demonstrat științific că aceasta transformă grăsimile în energie utilă, cu efecte directe în pierderea în greutate.
  • Bananele. O singură banană mâncată înainte de culcare te va ajuta să adormi mai repede și-ți va induce o stare de bine deoarece are un conținut bogat de magneziu, serotonină și potasiu. Fiind foarte sățioasă ea îți va potoli rapid pofta de mâncare iar dimineața nu te vei mai trezi foarte înfometată. 
  • Migdalele. Conțin calorii negative și ajută organismul să fie harnic în timpul somnului. O mână de migdale consumata înainte de culcare contribuie la buna funcționare a metabolismului pe parcursul nopții.

Soluția Sensilab: 30 Days Slim

30-Days Slim este un program cuprinzător pentru pierderea în greutate care a fost creat în colaborare cu oameni adevăraţi, care au probleme de greutate. Pentru a dezvolta un program care este cu adevărat eficient pentru toți oamenii, am invitat câțiva utilizatori fideli Sensilab.Am analizat sub microscop obiceiurile lor, problemele de greutate cu care se confruntă și dorințele - modul în care aceştia doresc să slăbească.

Cu ajutorul dvs. am dezvoltat un program cuprinzător care înlocuieşte:

  • Nutriţionistul expert, care înţelege nevoile dvs., 
  • Antrenorul profesionist, care vă cunoaşte abilităţile fizice și timpul pe care îl aveţi la dispoziţie, 
  • Consilierul expert, care alege doar cele mai bune suplimente nutritive pentru pierderea în greutate, pe trei niveluri.

Tratamentul complet pentru pierderea în greutate 30 Days Slim vi-l oferim la un preţ excepţional, şi în plus veți primi o broșură cu programul de slăbire, dieta cu reţete şi programul de exerciţii fizice.