Coșul este gol?
Putem presupune că este astfel pentru că nu ai văzut ultimele noastre oferte
Sensilab folosește cookies pentru paginile sale web, care nu stochează date cu caracter personal. Este posibil ca unele cookies să fie deja instalate. Prin continuarea utilizării paginilor noastre, ești de acord cu utilizarea de cookies.
Contactează-ne online sau sună la 0312295205
100% garanția satisfacției
Livrare gratuită peste 149 RON
Nu este ușor să pierzi câteva kilograme bune într-un timp foarte scurt. Totuși cu un dram de ambiție și cu alimente alese pe sprânceană acest deziderat poate deveni realitate. Important este să respecți câteva reguli de bază general valabile la care să adaugi lichidele și mâncarea potrivită pentru organismul tău dar și pentru a pierde 4 kilograme în doar o săptămână.
Îți prezentăm în rândurile de mai jos un meniu pentru fiecare zi a săptămânii alături de sfaturile necesare pentru succes garantat!
Mic – dejun: fulgi de ovăz cu quinoa + lapte de soia.
Gustare: o salată de fructe ( maxim 300 de gr.) din kiwi, o portocală și măr.
Prânz: ghiveci de legume ( morcov, vinete, dovlecel, țelină – fără cartofi și cu maxim 2 linguri de ulei de măsline la preparare.
Gustare: o mănă de migdale crude.
Cină: salată de crudități (morcov și țelină) cu lămâie stoarsă.
Mic-dejun: doua felii de tofu cu salata de legume (roșii, ardei gras, castraveți).
Gustare: un morcov crud.
Prânz: mâncare de praz cu măsline.
Gustarea 2: 40g caju crud.
Cina: 3 linguri de humus + salata de tabouleh cu roșii.
Mic-dejun: salata de crudități cu lămâie stoarsă, o felie groasă de tofu și o felie de pâine integrală.
Gustare: 1 kiwi.
Prânz: un bol de supă cremă de legume.
Cina: piure de ștevie + două felii de soia fiartă, condimentată.
Mic – dejun: ovăz cu quinoa și lapte de soia.
Gustare: 1 măr.
Prânz: orez brun cu legume asiatice.
Gustare: o mână de nuci crude.
Cina: Ciorbă de lobodă.
Mic – dejun: salată de hrișcă ( ulei de măsline, hrișcă, sare, boia, nucșoară, ienibahar).
Gustare: 250 de gr. de căpșuni
Prânz: un bol de supă cremă de ciuperci.
Gustare: 1 morcov crud.
Cină: 1 bol de supă de roșii.
Mic-dejun: 3 linguri de salată de vinete fără maioneză + un ardei capia.
Gustare: 1 portocală.
Prânz: legume la cuptor cu tofu.
Gustare: o mână de alune de pădure.
Cina: Piure de spanac + o felie de tofu
Mic – dejun: ovăz cu quinoa și lapte de soia
Gustare: 1 Măr.
Prânz: Supă cremă de broccoli.
Gustare: 1 morcov mediu.
Cina: ciuperci la grătar cu mărar și salată de castraveți cu oțet balsamic.
Produse pentru tine