Este adevărat că curcuma oferă suport ficatului?

Răsunsul este da!  Citește mai departe și descoperă de ce este atât de importantă pentru corpul nostru.

image

Ficatul este organul cel mai mare din corpul uman și joacă un rolm fundamental în metabolismul carbphidrațiilor și lipdelor. Ficatul este repsonabil cu eliminarea toxinelor din organsimul nostru, toxine provenite din alcool, fumat , consumde medicamente, hrană și aer.

Simptomele unui ficat care are nevoie de detoxifiere:

  • Probleme cu pielea (acnee, piele prea uscată sau prea grasă, mâncărimi)
  • Imposibilitatea de a pierde în greutate
  • Nivel ridicat de colesterol
  • Oboseală
  • Probleme digestive
  • Dezechilibru hormonal

Proprietățile curcumei sunt recunoscute și de secole. În ultimii ani cercetările au arătat că pe lângă multe alte calități, curcuma oferă suport și ficatului.

Un studiu efectuat in vitro, și publicat în revista Annals of Hepatology, a demonstrat efectul antixoidant al curcumei. Studiul a evdențiat modul în care curcuma previne activarea substanțelor care cauzaează inflamațiile și cum proteșează împotirva stresului oxidativ. 

Numeroase studii au demonstrat modul cum curcuma ajută la prevenirea steatozei hepaitce non-alcoolică. REvista Phytotherapy Research a publicat în 2016 un studiu clinic în care unui grupe de persoane suferind de ficat gras li s-a administrat zilnic 500mg de curcuma, iar unui alt grup placebo. După 8 săptămâno , grupul care a primit curcuma a prezenta reducerea semnificativă a stratului de grăsime din zona ficatului, de asemenea și reducerea nivelului de trigliceride și colesterol.

Nu toate formele de curcuma sunt eficiente!

Curcuma poate fi consumată sub formă de condiment în diverse mâncăruri, dar curcumina sub formă simplă este extrem de greu de absorbit în corpul uman. Iar dacă nu ajunge în fluxul sanguin, este imposibil pentru corpul nostru să o utilizeze. Din fericire, am găsit soluția perfectă!

Am combinat curcuma cu  micela, un lichid purtător solubil în apă și grăsimi care ajută la distribuția curcuminei în fluxul sanguin. În acest fel am maximizat biodisponibilitatea curcuminei pentru a-i asigura cea mai bună absorbție.

Ce face din Avenobo Curcuma unul dintre cele mai bune suplimente pe bază de curcumina de pe piață?

  • are de 185 ori mai bună biodisponibilitate comparativ cu alte produse
  • timp de retenție în organism mai bun
  • 1 capsulă din curcuma noastră echivalează 13 capsule de curcumină normală.

Produse pentru tine

CURCUMA
-50%
Preț special 129,00  RON Preț obișnuit 258,00  RON
Vezi produsul