Oamenii de știință confirmă: sunt printre cele mai bune suplimente pentru stimularea imunității

Dacă și tu simți că sistemul tău imunitar are nevoie de o extra stimulare în aceste zile, atunci avem o veste bună pentru tine! Cercetările au arătat că combinația puternică de curcuma și vitamina D3 are putea fi tocmai ceea ce ai nevoie. Citește mai departe și află de ce.

image

Curcuma, protectorul suprem

Accest super aliment antic este utilizat datorită prorprietăilor sale terapeutice de peste 4000 de ani. Și nu fără un motiv bun! Studiile au arătat că curcumina, principalul ingredient active din curcuma, adduce beneficia majore întregului organism – și s-a dovedit a fi foarte eficient  în stimularea sistemului imunitar și sprijinul sănătății sistemului respiratoriu.

Ce înseamnă mai exact acest lucru?

Înseamnă că, curcumina oferă sprijin sistemului imunitar, crescându-i capacitatea de a reacționa în momentul potrivit. Ajută organismul să facă față la atacul virușilor și bacteriilor, iar astfel se previne apariția unor probleme grave.

De asemenea, curcumina oferă organismului tot sprijinul necesar, pentru a nu se epuiza în lupta cu microbii.

Și încă nu ai aflat despre vitamina D3!

Vitamina D3, elimină microbii

Când vine vorba despre stimularea sistemului imunitar și menținerea sănătății tractului respirato, vitamina D3, supranumită și vitamina soarelui, este la fel de important ca și curcumina.

Cum acționează

Vitamina D ajută la activarea imunității naturale și luptă cu infecțiile din organism. Stimulează sistemul imunitar în sensul producerii mai multor substanțe care omoară microbii.

O meta-analiză publicată în British Medical Journal arată că consumul de vitamina D reduce riscul de apariție a răcelilor și a infecțiilor respiratorii cu aproape 10%!1

Ce efect are combinația de curcumină cu vitamina D?

Dacă fiecare ingredient, singur, are un efect atât de puternic, îți  poți imagina combinate ce efet pot avea?

Combinația de curcumină și vitamina ajută ajută organismul să aibă un răspuns rapid în lupta cu vriușii și bacteriile.

Este foarte important ca organismul să acționeze rapid, eficient și suficient de puternic, dar într-un mod în care să nu se epuizeze.

Și exact asta face combinația de curcumină cu vitamina D3:  ajută orgaismul să aibe un răspuns eficient în lupta cu microbii și să se recupereze rapid.

Doar curcuma sub formă de condiment nu este suficientă

Curcuma sub formă de condiment conține doar 3% curcumină. Cee ace înseamnă că consumată în acset mod nu va aduce multe beneficii.

De fapt, numeroase studii au arătat că cele mai bune rezultate se obțin dacă în fluxul sanguin ajunge cel puțin 1 g (până la 6 g) de curcumină pură. Nu are rost să începi să calculezi câtă curcuma trebuie să consumi, îți spun eu:  între 33 și 200 de grame.

Chiar dacă vei face tot posibilul să consumi toată curcuma menționată mai sus, trebuie să mai ai în vedere și rata redusă de absorbție a acesteia. Curcumina în formă simplă se absoarbe greu, deci nici măcar nu ajunge în fluxul sanguin.

De aceea suplimentele alimentaresunt mult mai eficiente. Ele oferă forma de curcumina care se poate absorbi. Dar și așa…

Nu toate capsulele sunt suficient de puternice

Capsulele care conțin curcumina sub formă de extract, ceea ce înseamnă că au 95% conținut de curcumină, sunt mai eficiente decât condimentul. Dar disponibilitatea lor trebuie crescută prin adaosul de extract de piper negru.

O nouă generație de suplimente revoluționare cu curcuma!

Formula care oferă curcumina sub formă micelară are cea mai bună absorbție posibilă! Micelele încărcate cu curcumină asigură cea mai buna absorbție posibilă, cee ace înseamă că organismul beneficiază de cea mai ridicată cantitate de ingredient activ.

Curcumina în formă micelară se absoarbe de 185x mai mult decât capsulele normale cu curcumină!

image

AVENOBO Curcuma – cel mai bun pentru stimularea imunității

AVENOBO Curcuma oferă o combinație de curcumină micelară cu absorbție mai ridicată de 185x   ȘI vitamina D3 pentru sprijin maxim sistemului imunitar!

Doar 1 capsulă de AVENOBO Curcuma conține 30 mg de curcuminoide sub formă micelară, cee ace corespunde la 5.5 g de curcumină pură!

Produse pentru tine

CURCUMA
-50%
Preț special 129,00  RON Preț obișnuit 258,00  RON
Vezi produsul