De ce dor articulațiile

Articulațiile efectuează conexiunile între diverse oase, oferă susținere și ajută la efectuarea mișcărilor. Orice afecțiune a acestora, cauzată fie de o accidentare fie de boală, provoacă multă durere și afectează stilul de viață.

image

Durerile de articulații sunt foarte comune. Într-un studiu efectuat pe persoane adulte s-a evidențiat faptul că o treime dintre cei intervievați au experimentat dureri articulare în ultimele 30 de zile.

Durerile de genunchi sunt cele mai comune, urmate de cele de umăr și cele de șolduri. Odată cu înaintarea în vârstă durerile devin mai comune.

Nivelul de durere poate varia de la iritant până la debilitant, durerea poate fi acută sau cronică.

Un remediu natural și neinvaziv pentru durerile articulare sunt suplimentele alimentare de calitate pe bază de colagen, condroitină sau acid hialuronic. Acestea contribuie la eliminarea durerilor articulare, la îmbunătățirea funcției acestora și creșterea mobilității.

Substanțele menționate mai sus sunt parte componentă a unui cartilaj normal, nu au efecte secundare dacă sunt consumate dintr-un supliment alimentar de calitate, însă trebuie consumate cel puțin 3 luni pentru a-și face simțită prezența în organism și pentru a fi resimțite efectele benefice.

Îți recomandăm FlexiForce forte:

Capsulele FlexiForce forte conțin o combinație patentată de colagen nativ tip II, omega 3 și vitamine și minerale selecte. Consumul regulat al produsului contribuie la sănătatea articulațiilor și te ajută să te bucuri de activitățile preferate fără griji.

    • 3 ingrediente active într-un produs (colagen nativ tip II, omega 3, vitamine și minerale)

    • Dovedit științific: o mobilitate articulară mai bună cu 61,5%

    • 800 mg ulei de pește de înaltă calitate bogat în acizi grași omega 3

    • Tehnologie NOUĂ DUOCAP® (sistem patentat capsulă în capsulă)