Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

De ce nu reușesc să slăbesc?

12.08.2015

Ai încercat totul și niciodată nu este de ajuns. Kilogramele în plus pe care dorești să le elimini se încăpățânează să te părăsească.

Totuși, te-ai  gândit că poate eforturile tale de a slăbi pot fi zădărnicite de câteva motive ascunse?

Îți prezentăm motivele ascunse din cauza cărora probabil nu reușești să slăbești

· Probleme de sănătate

Înainte de a începe o dietă este bine să consulți un medic pentru a-i cere sfatul. Ar putea exista probleme hormonale care te impiedică să slăbești. Cea mai comună problemă hormonală este hipotiroidismul, iar simptomul cel mai des întâlnit este dificultatea de a pierde în greutate.

· Lipsa somnului

Oboseală face oamenii mai flămânzi, persoanele care nu dorm suficient au tendința de a mânca mai mult.  Studii recente au demonstrat că durata somnului afectează producția anumitor hormoni și metabolismul în sine. De asemenea persoanele care nu dorm suficient au mai puțină energie ziua următoare și vor fi incapabili să ardă caloriile eficient.  S-a demonstrat că 8 ore de somn stimulează cel mai bun metabolism.

· Lipsa proteinelor din alimentație

Proteinele sunt benefice în alimentație nu numai pentru ca ajută la clădirea masei musculare, dar de asemenea cresc nivelul de energie din organism, previn formarea depozitelor de grăsime rezultate din metabolizarea carbohidraților și oferă senzație de sațietate pentru o perioadă mai lungă.

· Lipsa apei

Apa purifică organismul prin eliminearea toxinelor acumulate, iar lipsa ei duce la creșterea în greutate. Un corp dehidratat de multe ori oferă semnale care pot fi interpretate greșit de creier ca și senzație de foame. Câteodată dacă corpul tău îți cere o gustare, în realitate cere doar u n pahar cu apă.  De asemenea bea un pahar de apă înainte de masă, te va ajuta să îți limitezi apetitul.

· Stresul

Viața modernă este înconjurată de stres. Răspunsul hormonal al organismului la stres este senzația de foame. Încearcă să te relaxezi și găsește timp pentru a-ți aduna gândurile.

· Sari peste mese

Probabil până acum ai auzit destul despre importanța micului dejun. Da, nu sunt mituri, întradevăr micul dejun este foarte important, îți dă energie și nu te vei înfometa inutil pentru ora prânzului.

· Mănânci prea repede

Când vine vorba de mâncare, încet este cea mai bună alegere. Creierul are nevoie de circa 20 de minute pentru a primi semnalul de sațietate. Deci savurează mâncarea, bea apă și fii răbdătoare, corpul tău îți va mulțumi.

· Mănânci prea multe alimente sănătoase cu multe calorii

Avocado, alune, cereale sunt foarte bune pentru sănătate consumate cu moderație. Nu îți pune pe farfurie astfel de mâncăruri în cantități mari doar pentru că sunt sănătoase. De asemenea nu elimina grăsimile din meniul tău deoarece vei tinde să compensezi lipsa acestora cu carbohidrații, care vor contribui la creșterea în greutate.

· Sport echilibrat

S-ar putea să nu combini activitățile fizice în mod corect. Prea mult cardio nu oferă mușchilor timp să se dezvolte, prea multe ridicări de greutăți  nu te ajută să arzi multe calorii.

· Controlul porției de mâncare

Din nou moderația este cheia. Prea multă mâncare consumată duce la un exces de calorii, prea puțină încetinește metabolismul. Dacă vrei să faci porția de mâncare mai mică, o ideea bună ar fi folosirea farfuriilor mai mici.

· Răbdarea este cheia

O scădere semnificativă în greutate se face sănătos doar în timp. Nu te grăbi, acordă-ți timp și bucură-te de viață!


10 DAYS Fast Slim este un pachet complet pentru slăbire în numai 10 zile creat de Sensilab pentru tine.

Pachetul conține suplimentele alimentare naturale de care ai nevoie pentru a intensifica procesul de slăbire și o broșură care îți va face sarcina mai ușoară în privința alegerii alimentației și a tipului de mișcare pe care trebui să o faceți în timpul programului de slăbire

Programul 10 DAYS Fast Slim este creat pentru toți cei care:

  • doresc să piardă cele câteva kilograme în plus
  • doresc să aibe rezultate palpabile într-o perioadă extrem de scurtă
  • doresc să-și  îmbunătățească corpul înaine de un eveniment important (nuntă, aniversare, etc.)
  • Încearcă să-și păstreze o greutate sănătoasă a corpului