De ce nu reușești să slăbești?

de ce

image

Faci tot ce trebuie pentru a câștiga lupta cu kilogramele în plus, ai grijă ce mănânci, faci exerciții fizice în majoritatea zilelor și totuși nu reușești să slăbești?  Citește în rândurile de mai jos care sunt cauzele pentru care slăbitul poate deveni un câmp de luptă nesfârșit!

image

Ai un metabolism lent.

Metabolismul uman este ca un motor de mașină. Dacă îi dai combustibilul bun

funcționează corect, dacă are combustibil prost lasă reziduuri. În cazul organismului uman reziduurile sunt depunerile de grăsime de care cei mai mulți dintre noi nu reușim să scăpăm. În acest caz trebuie să iei măsuri pentru a-ți accelera metabolismul ( fă mișcare, mănâncă mai multe proteine, beai ceai verde, evită sedentarismul).

Probleme tiroidiene.

Tiroida este termostatul organismului pentru că ea ne ajută să transformăm caloriile în energie. Ea secretă hormonii tiroxină (T4) și triiodotironina (T3). Hormonul T4 se transformă în T3 acesta din urmă fiind răspunzător pentru slăbire. Daca hormonul T3 nu este secretat in cantitatea optima, poți face câte exerciții fizice vrei și tot nu vei reuși să slăbești! Discută cu medicul tău endocrinolog despre aceste probleme.

Efectul yo-yo cauzat de curele de slăbire repetate la nesfârșit. 

Acest aspect este extrem de periculos întrucât fluctuațiile de greutate duc la modificarea compoziției corporale. Prin nenumărate cure de slăbire nu faci altceva decât să pierzi din masa musculară iar în momentul în care te reîngrași să pui mai multă grăsime. Acest lucru influențează rata metabolică de bază a organismului întrucât persoanele care slăbesc rapid și pierd țesut muscular vor avea un metabolism mai lent și se vor îngrășa mai ușor.

Administrarea anumitor medicamente

Pilulele împotriva anxietății, antidepresivele, medicamentele psihotrope dau adesea senzația de foame. Alte medicamente precum beta-blocantele prescrise pentru controlul hipertensiunii arteriale și pentru unele probleme cardiace diminuează consumul de energie, ceea ce are drept urmare îngrășarea.

Menopauza

Aceasta este însoțită adesea de luarea în greutate. Tulburările hormonale prezente cu doi ani înaintea instalării menopauzei și doi ani după, au drept urmare creșterea apetitului și retenția de apă, ceea ce face ca orice dietă pentru slăbit să eșueze.

Fii atentă așadar la semnele pe care  ți le transmite organismul tău și interpretează-le corect pentru a înțelege cauzele multiple care te împiedică să slăbești!

Curele de slabire drastice, urmate de perioade în care îti faci toate poftele sunt considerate a fi cel mai mare dusman al siluetei tale. Gândește-te că poți priva organismul de nutrienți esențiali pentru funcționarea lui în timpul curelor de slăbire extreme, după care îl bombardezi cu absolut toate tentațiile culinare la care reziști eroic cât timp ești la dieta. 

Fast Slim te ajută să slăbești sănptos fără efect yo-yo!

Beneficiile produsuluiimage

  • 100% natural.
  • Stimulează ”hormonul slăbirii”- adiponectina, cu ajutorul căruia se accelerează arderile de grăsime      
  • Încurajează eliminarea lichidelor din organism
  • Suprimă pofta de mâncare 
  • Accelerează metabolismul și stimulează digestia
  • Contribuie la reglarea greutății
  • Îți oferă nutrienți necesari pe timpul curei de slăbire
  • Previne umflarea picioarelor, mâinilor și a feței
  • Efectele sunt vizibile în două săptămâni.


Preț: 147 RON

Preț REDUS: 98 RON

Comandă aici >>

Produse pentru tine

CONTROLUL POFTELOR
-67%
Preț special 125,90  RON Preț obișnuit 381,14  RON
Vezi produsul
PĂR ȘI PIELE
-54%
Preț special 124,99  RON Preț obișnuit 268,99  RON
Vezi produsul