Cum îți afectează dereglările hormonale aspectul fizic

Creșterea și dezvoltarea corpului uman depinde de activitatea hormonală. Acești mici semnalizatori chimici, numiți hormoni, sunt responsabili de starea psihică, aspectul fizic și sănătatea noastră.

image

Ne-am documentat pentru tine și am aflat care sunt cele mai comune simptome vizibile în aspectul fizic care ne semnalizează ca există un dezechilibru hormonal:

Acneea

Apariția acneei este favorizată de o dietă dezechilibrată, ciclul menstrual, consumul de medicamente sau utilizarea de produse cosmetice nepotrivite tenului tău. Însă, dacă acneea îți este un companion nedespărțit, este cel mai probabil semnul unui dezechilibru hormonal.

Exces de greutate

Multe persoane se luptă toată viața cu kilogramele în plus, altele însă sunt slabe fără niciun efort. Cel mai probabil hormonii sunt vinovați pentru această nedreptate.

Oboseală

Oboseala cronică poate fi un semn al unui dezechilibru hormonal. Dacă chiar și după 8 ore de somn resimți oboseala, ar putea fi vinovat un nivel prea ridicat de progesteron.

Transpirația

Transpirația este un fenomen fizic normal, prin aceasta se elimină toxinele din corp, dar dacă transpirația este în excess și este acompaniată de bufeuri, cauza este mai mult ca sigur una de natură hormonală.

Cercuri negre sub ochi

Niciun fard nu va putea acoperi cercurile negre de sub ochi dacă dormi doar 3 ore pe noapte. În cazul dereglărilor hormonale, somnul poate deveni un lux pe care nu ți-l poți permite. Insomnia cronică poate fi rezultatul unor dezechlibre hormonale

Pierderea părului

Căderea excesivă a părului este un simptom comun al dereglărilor hormonale.

Nu ignora semnele, un simplu test de sânge îți va oferi răspunsul la întrebările tale!

Sensilab vine în întâmpinarea nevilor tale cu produse naturale, de calitate și certificate care te vor ajuta să previi apariția patologiilor endocrine.

ThyroLux stimulează horomonii tiroidieni și protejează glanda tiroidă și ficatul. Ingredientele produsului sunt naturale, atent alese:  aminoacidul L-tirozina, magneziu din apă de mare, frunze de busuioc, alge brune de mare,fruct de Schisandra chinensis, rășină de Guggul. 

EstroLux, produs natural care echilibrează nivelul de estrogen din organism. Acesta conține un amestec de ingrediente naturale care susțin echilibrul hormonal: extract de roință, algă brună de mare, rozmarin, semințe de soia, inflorescență de  broccoli și vitamina B6.