Coșul este gol?
Putem presupune că este astfel pentru că nu ai văzut ultimele noastre oferte
Sensilab folosește cookies pentru paginile sale web, care nu stochează date cu caracter personal. Este posibil ca unele cookies să fie deja instalate. Prin continuarea utilizării paginilor noastre, ești de acord cu utilizarea de cookies.
Contactează-ne online sau sună la 0312295205
100% garanția satisfacției
Livrare gratuită peste 149 RON
Zahărul este irezistibil pentru majoritatea oamenilor. Un desert delicios sau o mică gustare dulce nu a făcut rău nimănui...dar vremurile s-au schimbat.
În lumea modernă, hrana este din abundență și din nefericire cu conținut ridicat de zahăr, iar acest fapt a dus la creșterea incidenței unor boli, precum este și diabetul de tip I.
Cercetări recente au făcut legătura între consumul excesiv de zahăr și diabetul de tip I. S-a constatat cu un consum ridicat de zahăr asociat cu factorul genetic, stresul și sedentarismul conduce la creșterea incindenței diabetului.
Un studiu efectuat în anul 2013 în 175 de țări a arătat că cu cât conținutul de zahăr din alimente este mai ridicat cu atât rata de incidență a diabetului este mai ridicată. Mai specific pentru fiecare extra 150 de calorii provenite din zahăr rata de incidență crește cu 1%.
În 2012 un alt studiu a scos în evidență faptul că numite forme de zahăr au o acțiune negativă mai puternică, astfel, este dovedit că băuturile dulci sunt cele mai dăunătoare.
Un studiu publicat în anul 2014 a reliefat faptul că un consum ridicat de zahăr este de asemenea asociat cu un risc crescut de apariție a bolilor cardio-vasculare. Persoanele care au zilnic 25% din total de calorii provente din zahăr au de două ori mai ridicat riscul de apariție a bolilor cardio-vasculare, comparativ cu cei care au 10%.
Date alarmante ne indică faptul că în România între anul 2000 și 2010 incidența diabetului a crescut în medie cu 27%.
Redu în mod natural glicemia, fără riscuri, cu produsul Diabetyn.
Îți recomandăm Diabetyn dacă: