Dieta keto ar putea să nu funcționeze pentru femei din acest motiv

În ultimii ani, dieta keto a devenit foarte populară printre persoanele care doresc să slăbească. Dar, în timp ce dieta bazată pe consum redus de carbohidrați și consum ridicat de grăsimi face minuni la bărbați, la femei devine problematică.

image

De ce funcționează dieta keto

Într-o dietă normală, carbohidrații sunt sursa principală de energie. Prin eliminarea acestora din alimentație, corpul este forțat să ardă grăsimile. În timpul acestui proces, proces numit cetoză, ficatul transformă acizi grași în corpi cetonici, pe care îi utilizează apoi ca și combustibil. Este ca un vis împlinit, nu?

Dar este o problemă, s-ar putea să nu funcționeaze complet pentru femei

Și iată de ce:

Corpul tău intră în starea de supraviețuire

Serviciul, viața de familie, unele obligații... toate pot face viața un calvar. Și vrei sau nu, aduc stres. Iar când în discuție intră și dieta keto, stresul nu face altceva decât să se amplifice.

Corpul tău este obișnuit cu o dietă bogată în carbohidrați. Deci, atunci când îi elimini aproape total din alimentație, corpul suferă un șoc, iar nivelul hormonului de stres crește chair mai mult, fapt ce afectează echilibrul hormonal în general. Rezultatul? Devii și mai vulnerabilă la acumularea de kilograme în plus.

În cazul femeilor echilibrul hormonal este un proces mult mai complex decât la bărbăți, fapt pentru care sunt foarte sensibile la orice schimbare, iar acest lucru se aplică și în cazul dietei keto.

Problema ta ar putea fie excesul de estrogen – și nici măcar nu știi

Mediul în care trăim este încărcat cu substanțe care au acțiune similară cu estrogenul, așa numiții perturbatori hormonali. În cazul femeilor, cea mai evidentă consecință este acumularea de kilograme. Dar ce conexiune are acest lucru cu dieta keto?

Deoarece dieta keto este bogată în grăsimi accelerează și producția de estrogen și se reduce secreția de hormoni tiroidieni. Consecințele nu întârzie să apară: metabolism încetinit, proces de ardere a caloriilor redus, iar slăbirea încetează.

Nu e de mirare că ajungi într-un” punct mort” cu dieta keto!

Dar din fericire acum ai soluția perfectă pentru a combate acest efect!

Pachetul KetoLux te va ajuta să refaci echilibrul hormonal și să deblochezi procesul de slăbire în cadrul dietei keto.


Combinația perfecta de EstroLux, pentru restabilirea echilibrului hormonal și Keto Drink cu 75% MCT pentru o arderea a grăsimilor maximă, te va ajuta să îți atingi obiectivele:

  • ajută la deblocarea procesului de slăbire
  • accelerează procesul de slăbire
  • restaureză echilibrul hormonal
  • contribuie la reducerea stresului
  • diminuează stările de oboseală și crește energia