Dieta lunii iunie: slăbește 5 kilograme

Iunie, prima lună de vară, cu parfum de tei și aromă de cireșe, este o oportunitate deosebită de a pierde în mod sănătos și echilibrat câteva kilograme.  Fiind  luna legumelor și fructelor zemoase, răcoritoare și pline de culoare, îți prezentăm în rândurile de mai jos  câteva alimente ce pot fi utilizate cu succes în cura de slăbire la început de sezon estival dar și idei de meniuri pentru fiecare etapă a zilei.

Fructele și legumele sunt vedetele verii iar meniul nostru ar trebui să se axeze în special pe ele. Fiind bogate in fibre, vitamine și minerale ele ne ajută să slăbim dacă nu le asociem cu alimente grase sau făinoase.

Micul dejun           

Poate include la alegere :        

 • Lapte degresat cu cereale integrale;
 • Un suc proaspăt de fructe și legume + o felie de pâine prăjită + 150 g  brânză degresată;
 • 2 ouă fierte tari și o roșie; 

Gustare:  200 gr. de cireșe* 

*Cireșele sunt bogate în vitaminele A, B, C, fier, fosfor, calciu, potasiu, magneziu, zinc, cobalt, cupru si mangan. Au acțiune depurativă și energizantă, acționând împotriva infecțiilor, au rol in regenerarea țesuturilor și sunt benefice în tratarea reumatismului, afecțiunilor hepatice și a diabetului. Pot fi consumate și de bolnavii cu litiaze renale și biliare. Deoarece inhibă foamea, pot fi consumate si de persoanele obeze.  

Prânz    

Poate include la alegere:  

 • Supă de legume;
 • 150 g carne de curcan/ pui la grătar+ salată verde & castraveți*;
 • Orez basmati cu ciuperci;
 • Mâncare de bame*; 

Gustare: 200 de gr. zmeură* 

*Castraveții sunt legume specifice lunii iunie  cu un conținut de 96% apă  și vitamine precum A, C, K magneziu și potasiu și foarte puține calorii. Sunt ideali pentru curele de slăbire. 

*Zmeura. Este bogata în vitamine, fosfor, mangan, potasiu și zinc și este unul dintre cele mai eficiente fructe împotriva obezității deoarece scade pofta de mâncare. Ea mai  ajută în tratarea bolilor digestive și ale sistemului respirator. Află care este secretul ascuns Sensilab  cu zmeură AICI

*Bamele. Sursă excelentă de fibre, vitamina A, B6, C si K, bamele conțin magneziu și calciu și ar trebui mâncate în supe sau făcute la grill.  Ele au marele avantaj de a fi extrem de slabe în calorii ( 31 kcal la 100 grame). 

Cina 

Poate include la alegere:

 • Pește slab la grătar cu broccoli;
 • Salată asortată (ciuperci, roșii, ardei, măsline, porumb, salată verde);
 • Friptură de vită cu ardei copți; 

Alte alimente specifice lunii iunie și cu rol important în curele de slăbire ar mai fi: papaya, vișinele, dudele, căpșunele. 

Tu ce alimente folosești în cura ta de slăbire la început de vară?

Soluția completă Sensilab

De ce să începi o dietă cu 30 Days Slim?

Iată motivele:

 • Rezultate excelente în doar 30 de zile
 • Atașat pachetul veți primi broșura cu planul complet al dietei, consultare cu caracter personal, rețete și exemple de exerciții fizice
 • Pachetul asigură rezultate rapide și vizibile
 • Extrem de eficace în topirea grăsimilor datorită triplei acțiuni: calmează apetitul, stimulează arderea grăsimilor și împiedică acumularea de kilograme noi.

Pachetul 30-Days Slim conţine trei produse care stimulează corpul pentru a elimina excesul de greutate într-un mod cu totul simplu și natural: 

>> Appetit Stop inhibă eficient pofta de mâncare excesivă şi alungă senzaţia de foame de lup. Contribuie astfel la un aport alimentar redus și la pierderea kilogramelor în plus. 

>> Fat Burner inhibă absorbţia grăsimilor din alimente în organism și accelerează topirea grăsimii și eliminarea depozitelor de grăsime din toate zonele corpului. Cu acțiunea sa duală oferă un progres rapid şi vizibil eliminării grăsimilor. 

>> Metabolism Boost accelerează pierderea în greutate, chiar în timp ce dormiţi. Pentru că pune metabolismul organismului într-o viteză superioară chiar şi în timp ce vă odihniţi puteţi pierde kilogramele în plus fără nici un efort deosebit. 

30-Days Slim este o soluție atât de rapidă și eficientă pentru a elimina kilogramele în plus, deoarece combină trei mecanisme de acțiune: inhibarea apetitului excesiv, topirea accelerată a depozitelor de grăsime şi accelerarea metabolismului. Prin utilizarea pachetului 30-Days Slim veţi avea o siluetă seducătoare în doar o lună, deoarece acesta este singurul rezultat posibil obţinut din acţiunea simultană a produselor extrem de eficiente. 

Pachetul 30-Days Slim cea mai simplă modalitate de a slăbi este recomandat:

 • Tuturor angajaților care nu au timp pentru planificarea unei diete şi au nevoie de o abordare simplă și clară pentru a pierde kilogramele nedorite,
 • Persoanelor care au probleme cu disciplina și îşi doresc rezultate vizibile în doar o lună,
 • Celor care au nevoie de un rezultat eficient într-o perioadă foarte scurtă de timp, fie că este vorba de o siluetă seducătoare vara, în costumul de baie, ziua nunţii, balul de absolvire sau doar pentru că doresc asta,
 • Tuturor celor care urmăresc ultimele tendințe ale modei în materie de dietă eficientă și cuprinzătoare.

Comandă și tu 30 Days Slim!