Dieta rapidă care poate salva concediul la mare!

De câteva luni tot îți propui că vei începe să slăbești, dar din păcate lipsa timpului și poate și voința nu te ajută să îți realizezi țelurile.

Vacanța de vară se apropie cu pași repezi iar tu nu știi cum îți vei vei începe sezonul costumului de baie cu cele câteva kilograme în plus.

Dar lucrurile nu sunt așa de grave cum par să fie la prima vedere...

image

Dieta rapidă te ajută să pierzi până 2 kilograme în 5 zile, pentru ca tu să fii în formă pentru concediu!

Folosește puterea prunelor ca aliat al dietei tale!

Dieta cu prune este o dietă de sezon, care se recomandă a fi ținută maxim 5 zile în cazuri de urgență.

Pentru ca rezultatele să fie maxime este important să urmezi cu strictețe reguliel dietei. De asemenea este important să știi că această dietă nu trebuie repetată foarte frecvent, alege cel mai bun moment pentru a o urma.

În timpul dietei trebui să te asiguri că vei mânca la fiecare 3 ore în timpul zilei și că vei avea de asemenea și un minim de actvitate fizică.

Meniul tău zilnic ar trebui să arate cam așa:

Micul dejun-100 g de brânză slabă de vacă, 6 prune

Gustarea de dimineață- 1 măr

Prânz- 1 ou fiert, 150 g carne de pasăre sau pește, 1 felie de pâine integrală, salată verde nelimitat (sau alte verdețuri)

Gustarea de prânz- 2 prune

Cina- 1 iaurt grecesc

Nu uita să te hidratezi de-alungul întregii zile!

Știai că prunele sunt o adevărată comoară în ceea ce privește conținutul de minerale și vitamine? Ele conțin mai mulți antioxidanți decât orice fruct sau legumă. De asemenea prunele sunt bogate în fibre care contribuie la sănătatea sistemului digestiv.

Prunele au un conținut ridicat de quercetină, cel mai puternic antioxidant care protejează corpul împotriva mai multor tipuri de cancer.

Valoarea energetică a prunelor este de 240 kcal/100g și conține 7g de fibre la 100g fruct.

Prunele sunt bogate în vitamina K. magnesiu și potasiu, protejează oasele și dinții și luptă împotriva infecțiilor bacteriene.

De ce dieta cu prune este una câștigătoare?

Prunele, datorită conținutului ridicat de fibre, reglează digestia. Consumând 3-4 prune dimineața vei accelera digestia și metabolismul.

Completează efectul dietei pachetul Slăbire LAST MINUTE. Acesta te va ajuta să slăbești datorită efectului 3 în 1: eliminarea balonării și excesului de apă, detoxifiere și arderea grăsimii. Slăbitul va fi mult mai ușor după ce vei elimia excesul de apă și toxinele din organism. Pachetul conține o combinație de 3 produse puternice pentru 20 de zile de utilizare.

 

Produse pentru tine

-55%
Preț special 107,99  RON Preț obișnuit 237,99  RON
Vezi produsul