Edith „Mă simt de parcă am început o viață nouă!”

Edith are 54 de ani și lucrează ca asistentă medicală. Își iubește meseria, dar de la debutul menopauzei, suferă de bufeuri, schimbări de dispoziție, balonare și, cel mai rău, calitatea somnului i-a scăzut mult. Dar a găsit o soluție! Citește mai departe pentru a afla mai multe.

image

Lucrurile nu au fost simple pentru Edith: „Dormeam între 2-3 ore pe noapte din cauza bufeurilor, care au avut un efect negativ asupra vieții mele de zi cu zi.” Aceasta a determinat-o pe Edith să încerce terapia de substituție hormonală: „Simptomele mele au devenit mai acute - a trebuit să încetez terapia după câteva luni, din cauza efectelor secundare puternice.

Edith a aflat despre EstroLux

Edith aproape că și-a pierdut speranța, totul până într-o zi: „Am vazut o publicitate pentru Sensilab în timp ce navigam pe Facebook.” A fost o reclamă pentru EstroLux: „Am analizat lista cu ingrediente și m-am bucurat enorm când am aflat că toate sunt naturale. Am verificat chiar și pagina principală pentru a vedea dacă studiile efectuate sunt veridice.”

„Am rămas șocată!”

A comandat EstroLux imediat și a început să-l consume. „Am fost un pic sceptică la început, dar nu aveam nimic de pierdut. Eram dispusă să fac orice pentru a reduce bufeurile și a avea un somn de calitate.” Foarte curând a observat o diferență!

„Am rămas șocată, am observat primele efecte în 1 săptămână! Bufeurile s-au redus la 1 pe noapte. Aveam o dispoziție mai bună și mai multă energie.” Până și soțul și familia ei au observat o diferență, dar nu le-a spus nimic la început - dorea să vadă dacă efectele vor fi de durată - și au fost!

EstroLux - o detoxifiere hormonală naturală

Acum totul s-a schimbat: „EstroLux mi-a schimbat viața - sunt fericită! Cea mai mare îmbunătățire a fost în calitatea somnului meu: acum dorm cel puțin 6 ore pe noapte! Am mai multă energie și mă simt de parcă am început o viață nouă! Îl folosesc de 4 luni și voi continua cu siguranță.”

Edith a împărtășit secretul cu prietenele apropiate, iar acestea vor încerca și ele EstroLux. Dacă simptomele de perimenopauză sau menopauză îți provoacă discomfort, EstroLux este soluția perfectă. Ajută la reducerea dezechilibrului hormonal, susține sănătatea ficatului și a organelor de reproducere.