Exerciţii fizice pentru un abdomen plat

exercitii abdomen

image

Se poartă abdomenul plat!

Un abdomen perfect plat este un obiectiv pe care majoritatea dintre noi îl avem, dar puţini reuşesc să-l şi îndeplinească.

Chiar dacă sezonul cald a trecut, corpul tău va fi mult mai expus decât de obicei.

image

Dacă doriţi să obţineţi un abdomen plat trebuie să aveţi o dietă corespunzătoare şi un set de exerciţii fizice.

În ceea ce priveşte dieta trebuie să luaţi în considerare următoarele:

  • Să aveţi o alimentaţie sănătoasă, reduceţi sau eliminaţi mâncarea de tip fast-food.
  • Mâncaţi proteine: leguminoase, carne, fructe şi legume închise la culoare, cereale integrale;
  • Beţi multă apă și ceai verde.

Exerciţiile fizice:

Pentru a obţine un abdomen plat, exerciţiile cardio sunt cheia. Acestea îmbunătăţesc circulaţia şi acţionează asupra ritmului cardiac. Puteţi face exerciţii cardio alternative, de la alergat sprint la mers rapid. Când respiraţia devine normală sprintaţi din nou. Dedicaţi 20 de minute exerciţiilor cardio.

Flutureleimage

Din poziţia culcat, ridicați picioarele la 90 de grade. Puneți o mână pe abdomen şi cealaltă pe lângă corp. Desfaceți picioarele cât de mult puteți menţinând abdomenul încordat, după care revinți în poziţia initială. Gândiți-vă că mimați mişcările aripilor unui fluture. Executați această mişcare de 10 ori.

Ridicari de bazinimage

Va asezati pe spate cu mainile pe langa corp si palmele indreptate spre podea pentru sprijin. Indoiti genunchii si apropiati calcaiele cat mai mult de bazin. Ridicati apoi bazinul cat de sus puteti, fara a misca varfurile picioarelor (puteti ridica si calcaiele) si capul. Faceti 30 de repetari. 

 

Forfecăriimage

Foarfeca este un exercitiu care tonifica atat musculatura abdomenului cat si pe cea a coloanei. Va asezati pe spate cu bratele paralele cu podeaua, ridicati capul apoi incercati sa forfecati picioarele, insa fara a le indoi. Faceti 30 de forfecari pentru fiecare picior 

Exercitii pentru aripioare

Aceste exercitii sunt utile pentru a arde grasimile din zona laterala a abdomenului. Va asezati in picioare cu calcaiele departate si genunchii intinsi, imagepuneți o mana in sold pe aceeasi parte. In felul acesta solicitati muschii contralaterali. Pentru a face exercitiile mai eficiente puteti lucra cu o gantera de 1-2 kg.Faceti 30 de repetari pentru fiecare parte in trei reprize.

Produse pentru tine

CONTROLUL POFTELOR
-67%
Preț special 125,90  RON Preț obișnuit 381,14  RON
Vezi produsul
PĂR ȘI PIELE
-54%
Preț special 124,99  RON Preț obișnuit 268,99  RON
Vezi produsul