Femeile utilizează în fiecare dimineață peste 500 de chimicale

Nivelul prea ridicat de estrogen este unul dintre motivele pentru care multe femei suferă  de dezechilibre hormonale și exces de hormoni. Acest fenomen se numește dominanță estrogenică și apare zilnic sub diferite forme fără ca măcar să îți dai seama.

image

Așa- numiții perturbatori hormonali sau xenoestrogeni sunt printre altele și parabenii, substanțe aflate în compoziția cremelor de față și de corp. De asemenea xenoestrogenii se află sub diferite forme și în lacul de unghii și în dizolvantul de lac. Aceștia se regăsesc și în parfumuri, pasta de dinți, haine.

În birou xenoestrogenii se inhalează sub formă de emisii de la copiatoare și imprimante, apoi la stația de benzinărie inhalăm compușii organici volatili. Acasă sunt emanați de covoare, mobilă, detergenți, aparate de uz casnic.

Alți factori care sunt favorabili excesului de estrogen în organism sunt: utilizarea contraceptivelor hormonale, supraîncărcarea ficatului, prea mult zahăr în dietă, stresul și obezitatea.

Nu putem evita toxinele din mediul în care trăim

Trăim în era substanțelor chimice nocive, substanțe emise în mediul în care respirăm, mâncăm și ne petrecem majoritatea timpului- pur și simplu nu este scăpare. Pentru a ne menține sănătatea, este imperativ ca aceste substanțe să fie eliminate constant din corp!

Elimină perturbatorii hormonali din corpul tău cu EstroLux

  • Produs natural pentru eliminarea eficientă a excesului de estrogen
  • Asigură un nivel de estrogen echilibrat
  • Promovează echilibrul hormonal global
  • Curăță și detoxifiază ficatul
  • Ameliorează efectele neplăcute ale excesului  de estrogen din organism.

EstroLux oferă un real ajutor corpului nostru în a elimina xenoestrogenii acumulați și perturbatorii hormonali. Este un produs  ideal pentru oricine trăiește într-un mediu urban, industrializat.