Festinul de Paști: cel mai mare inamic al ficatului

Cozonac, drob, ouă, friptură de miel... De ce tot ce este bun trebuie să fie rău pentru ficat? Această întrebare apare pe buzele tuturor de fiecare dată când ne aflăm în fața bunătăților. 

image

Ei bine, răspunsul la întrebare este simplu: deoarece organismul nostru nu face față exceselor. În trecut masa de Paști nu era atât de abundentă și nici nu se consumau bucatele specifice pentru perioade lungi.

Dacă ficatul ar putea vorbi ar striga ”Ajutor”!

Toate excesele alimentare (inclusiv alcoolul) de la masa de Paști ajung în ficat, organul principal pentru detoxifiere. Când acesta este copleșit de volumul de hrană ingerat, nu mai funcționează corect, moment în care apar stările de greață și balonarea, iar ulterior grăsimea abdominală. Ficatul transformă tot excesul de carbohidrați în depozit de grăsime, în special în zona abdominală.

Hepafar- și ficatul îți va mulțumi

Bineînțeles că nu trebuie să renunțăm la toate bunătățile, dacă am face acest lucru sărbătorile nu ar mai avea farmec! Dar noi îți propunem o soluție mai acceptabilă: un scut de protecție pentru ficatul tău, sub forma unui produs care conține cele mai bune extracte naturale care îți protejează ficatul  și care îi asigură buna funcționare , chiar și în cazurile de exces.

Hepafar are peste 11.000 de utilizatori satisfăcuți, care în urma analizelor de sânge au observat îmbunătățiri ale valorilor enzimelor hepatice.

Hepafar este produsul care îți salvează ficatul!

Cum știi dacă ficatul tău este suprasolicitat?

Cu toate că ficatul nu doare, decât în cazuri grave, există câteva semne care ne atenționează asupra funcționării deficitare a acestuia. Primul semn este cu siguranță acumularea de grăsime în jurul abdomenului, apoi mai regăsim ca și simptome lipsa de energie, stările de rău, problemele gastro-intestinale, valori crescute ale colesterolului și trigliceridelor.

Hepafar protejează ficatul în mod natural

Hepfar conține 3 ingrediente alese cu grijă care se completează reciproc și îi asigură funcționarea optimă:

  • Fosfolipide naturale, care ajută la reconstrucția celulelor hepatice
  • Anghinare, care are un conținut ridicat de antioxidanți  și sprijină buna funcționare a ficatului și inhibă acumularea de grăsime în ficat
  • Vitamina E, care protejează celulele ficatului de acțiunea radicalilor liberi și a compușilor toxici.