Ficatul încărcat cu toxine - cum se detoxifiază natural

Uneori trecem cu vederea simptomele unui ficat încărcat cu toxine. Te întrebi cumva cum să îți menții în formă ficatul? Noi îți vom răspunde!

image

De ce este important să avem grijă de ficatul nostru?

Ficatul este cel mai mare organ intern și îndeplinește peste 500 de funcții vitale, ceea ce înseamnă că nu putem supraviețui fără el. Ficatul acționează ca o fabrică de procesare, depozit și centru de energie.

Ca organ metabolic major, ficatul joacă de asemenea cel mai important rol în procesul de ardere a grăsimilor, și să nu mai amintim și de sistemul de detoxifiere a organismului.

Doar un ficat sănătos te poate ajuta să slăbești

Stresul zilnic, dieta dezechilibrată, alcoolul, fumatul, lipsa de activitate fizică sau lipsa somnului, toate acestea pot afecta ficatul. Iar când ficatul este încărcat nu poate funcționa corespunzător.

Iar una dintre consecințe este imposibilitatea metabolizării grăsimilor și neutralizării toxinelor. Dacă prea multă grăsime se depozitează în ficat, se va dezvolta afecțiunea ficatului gras.

Este timpul să iei măsuri!

Probabil că te întrebi dacă există simptome, răspunsul este: Da, există simptome, dar sunt atât de comune încât uneori este greu a fi asociate direct cu un ficat încărcat cu toxine.

Persoanele care au un ficat încărcat au adesea următoarele simptome:

  • oboseală și iritabilitate
  • probleme cu concentrarea sau memoria
  • exces de greutate, mai ales în zona stomacului
  • piele uscată și problematică, mâncărimi la nivelul pielii
  • balonare și digestie proastă
  • nivel crescut al colesterolului și trigliceridelor
  • dificultăți în a pierde în greutate

Din fericire există multe metode naturale care pot contribui la detoxifierea ficatului

Pe lângă abordarea unui stil de viață sănătos, există și plante care de-a lungul timpului au fost demonstrate ca fiind eficiente în detoxifierea și regenerarea ficatului.

Armurariu

Datorită unui ingredient activ, silybina, armurariul a fost demonstrat ca oferă sprijin sănătății ficatului și detoxifiază celulele acestuia.

Și asta nu e tot! Armurariul nu doar că detoxifiază ficatul, dar de asemenea îl ajută să se regenereze și îi oferă protecție prin stimularea sintezei proteinelor necesare pentru ca celulele hepatice să funcționeze corespunzător.

Anghinare

Datorită efectelor terapeutice, această plantă a fost și este utilizată pentru a oferi sprijin ficatului. Extractul de anghinare ajută la detoxifierea, regenerarea și protecția ficatului. De asemenea are un efect puternic antioxidant.

Fibre de acacia

Fibrele  sunt foarte importante pentru sănătatea ficatului. Fibrele solubile în apă de gumă de acacia leagă toxinele și colesterolul eliminate de către ficat în timpul procesului de detoxifiere și astfel ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Cicoarea

Bogată în antioxidanți naturali, cicoarea protejează organismul împotriva atacului radicalilor liberi. Reduce semnificativ stresul oxidativ, previne deteriorarea celulară și îmbunătățește sănătatea ficatului. În plus ajută la digestie și slăbire.

Rozmarin

Această plantă aromatică, recunoscută pentru diversele proprietăți terapeutice, este una dintre cele mai vechi plante utilizate medicinal. Studiile confirmă că susține funcția hepatică, reduce toxicitatea unor substanțe care ajung în organism și stimulează eliminarea toxinelor. Datorită proprietăților antioxidante stimulează și sistemul imunitar.

De ce se recomandă consumarea suplimentelor?

Probabil că te gândești că ai putea consuma ca atare aceste plante, de ce să te complici cu suplimente alimentare? Dar, există un mare DAR. Toate aceste plante sub forma lor primară au o rată de absorbție foarte scăzută, și deci beneficii minime.  

De aceea se recomandă consumarea suplimentelor alimentare. Extractele utilizate sunt foarte puternice, iar în plus sunt sub forme care cresc absorbția ingredientelor active: încapsulate în fosfolipide și cu adaos de piperină.

Pachetul Hepafar capsule + ceai de plante are efect de 10x mai puternic*!

Hepafar, datorită formulei revoluționare, este de 10 ori mai puternic decât alte produse de pe piață. Pachetul Hepafar capsule + ceai de plante conține o combinație de produse naturale destinate detoxifierii, protecției și regenerării ficatului în cel mai eficient mod. Capsulele conțin o formă revoluționară patentată de armurariu încoporat în fosfolipide. Sub această formă ficatul poate utiliza ingredientele active de 10x mai eficient* – ceea ce înseamnă de 10x efect detoxifiant mai puternic*!

În plus am adăugat produsului și extract de piper negru cu 95% conținut de piperină, care crește absorbția celorlalte extracte naturale cu până la 30%*!

Ceaiul de plante Hepafar conține o combinație de plante utilizate tradițional pentru detoxifierea ficatului: păpădie, rădăcină de brusture, armurariu și ceai verde.

Detoxifiază-ți ficatul și întreg organismul

Cu produsele Hepafar vei:

  • detoxifia, regenera și proteja ficatul
  • elimina toxinele din organism
  • oferi beneficii maxime organismului

Produse pentru tine