Grăsimea abdominală- hormonii sunt mai vinovați decât mâncarea

Slăbitul este o luptă grea pe care mulți o duc ani întregi, uneori fără succes. Problema excesului de greutate devine tot mai gravă de la o zi la alta deoarece tot mai multe persoane se confruntă cu aceasta, obezitatea atingând aproape nivelul unei epidemii pe întreg globul.

image

Diete variate, soluții magice propuse de diverși specialiști... le-ai încercat pe toate, însă uneori nimic nu funcționează, chiar mai mult de atât, îți pot ruina sănătatea.

Un lucru este clar stabilit în ceea ce privește pierderea în greutate:  nu se reduce totul la aportul caloric!

Îngrășatul este mult mai complex decât ai crede, iar incapacitatea unei persoane de a slăbi poate fi efectul unei probleme de sănătate. Ca să o spunem mai simplu:  pentru a slăbi trebuie să fii sănătos.

Când vine vorba de acele kilograme ”încăpățânate” care nu vor să dispara, cele mai problematice sunt cele din zona abdominală, așa numita grăsime viscerală. Datorită locației, în imediata apropiere a organelor vitale, acesta crește riscul de apariție a unor boli, de aceea este vital să reduci grăsimea din această zonă.

”Dar cum pot face acest lucru?”, probabil că te întrebi, din moment ce tocmai în acea zonă sunt depozitele de grăsime care nu vor să dispară. 

Precum am spus anterior, înfometarea nu este o soluție, dar exisă un element cheie care afectează modul în care organismul tău arde grăsimile, în special cele abdominale. Este vorba de un hormon.

Adiponectina- prea frumos să fie adevărat!

În esență, adiponectina este un hormon care arde grăsimile. Dar asta nu e tot! Adiponectina activează țesutul gras marostimulează utilizarea carbohidrațiilor ca sursă de energie, accelerează metabolismul, crește rata de ardere a grăsimilor și inhibă apetitul. De fapt, adiponectina ar putea reprezenta veriga lipsă pentru a face legătura directă între obezitate și riscul crescut de apriție a diabetului, bolilor cardiovasculare și cancerului.

Secretul unei siluete perfecte se ascunde în țesutul gras maro

Studiile au demonstrat că țesutul gras maro este esențial pentru un metabolism optim al grăsimilor. Odată cu înaintarea în vârstă țesutul adipos maro se reduce de la 5% din totalul masei corporale la 1.5%- și aceasta este cauza principală a îngrășării pe măsură ce înaintăm în vârstă.

CURIOZITATE: Adiponectina este secretată doar în țesutul adipos, dar producția ei este foarte scăzută la persoanele obeze, mai ales la cele cu obezitate vișcerală.  

VESTEA BUNĂ este că dacă nu ai suficientă adiponectină în corpul tău, există o metodată naturală și sigură  care te va ajuta să activezi țesutul gras, să slăbești și să preiei controlul asupra vieții tale.  

Sensilab a creat pentru tine și pentru nevoile tale produsul perfect: AdipoBurn-  NATURAL și EFICIENT. Ingredientele din produs stimulează activarea țesutului gras maro și arderea caloriilor chiar și fără activitate fizic.