Importanța reducerii grăsimii din zona abdominală

Știai că prin reducerea grăsimii abdominale nu doar că vei arăta mai bine, dar și starea de sănătate se va îmbunătăți?

image

Este complet normal să ai grăsime corporală, există totuși un inamic care se ascunde în cavitatea abdominală de care trebuie să scapi cât mai repede: grăsimea abdominală, denumită și grăsime viscerală.

Ce este grăsimea abdominală și de ce este periculoasă?

Spre deosebire de acea grăsime subcutanată periculoasă, depozitată chiar sub pielea burții, brațelor și picioarelor, grăsimea abdominală se înfășoară în jurul ficatului, stomacului și intestinelor. Deși reprezintă doar 10% din grăsimea corporală, este responsabilă pentru o serie de probleme.

A avea exces de grăsime, în general, poate însemna că unii nutrienți nu sunt disponibili în mod optim pentru corpul tău. Una dintre cele mai importante vitamine pentru imunitate, vitamina D, este unul dintre acei nutrienți care este captiv la nivelul depozitelor de grăsime, iar astfel încât corpul nu poate beneficia la maxim de ea. Acesta este motivul pentru care persoanele supraponderale au nevoie de un aport mai mare de vitamina D.

De unde știi că ai grăsime abdominală?

În loc să aștepți și să plătești pentru a măsura grăsimea viscerală, există câteva direcții generale disponibile, deși nu sunt în niciun caz concludente, deoarece sunt implicați o serie de alți factori.

Îți poți face o idee, măsurându-ți dimensiunea taliei: pentru femei, 89 de centimetri este un semn de grăsime viscerală, iar pentru bărbați, numărul este de aproximativ 100 de centimetri. A doua opțiune este să îți calculezi indicele IMC: dacă este de 30 sau mai mare, probabil că sunteți supraponderal, ceea ce poate fi un semn al grăsimii viscerale.

Cum se reduce grăsimea abdominală?

Vestea bună este că nu este imposibil să pierzi grăsimea viscerală. Cu o combinație de exerciții fizice consistente, o dietă mai sănătoasă, somn suficient, nivel mic de stres și suplimente alimentare potrivite, șansele tale sunt foarte bune!

AdipoBurn EXTREME sunt capsulele care reduc cu până la 59% grăsime de la nivelul abdomenului, iar în același timp previn dezvoltarea de noi celule grase. Caracteristica care este deosebit de utilă în cazul pierderii de grăsime abdominală este că AdipoBurn poateactiva grăsimea brună - grăsimea responsabilă de termogeneză, transformându-te într-o mașină de ardere a grăsimilor!

Împreună cu trecerea la un stil de viață mai activ, noua formulă cu 30% mai puternică a produsului te poate ajuta să reduci dimensiunea taliei și a șoldului și să oferiți rezultate absolut vizibile! Acum disponibil în ofertă:

Vitamina D 4000 UIse mândrește cu o formulă puternică care compensează faptul că nu primim suficientă vitamina D din lumina soarelui și din alimente. Vitamina D ar trebui să fie în dieta noastră pe tot parcursul anului, dar lipsa aceteia se resimte cel mai mult în lunile mai reci și mai întunecate, când energia și sistemul nostru imunitar au nevoie de un impuls și mai puternic.

Așa-numita vitamină a soarelui poate fi deosebit de benefică persoanelor supraponderale. Așa cum am menționat anterior, persoanelor cu exces de greutate tind să le lipsească vitamina D, deoarece este prinsă în țesutul gras și organismul nu o poate folosi. Dacă te regăsești în această prezentare este cu atât mai important să începi să utilizezi acest supliment chiar acum.