Hormonii care fac slăbirea imposibilă

Cei mai activi hormoni care acționează ca ”blocatori” ai procesului de slăbire sunt estrogenul și hormonii tiroidieni.

image

Acești 2 hormoni pot încetini sau chiar bloca procesul de ardere a grăsimilor. Rezultatul? Grăsime în zona abdomenului, a brațelor, pulpelor sau coapselor...  hainele par să nu se mai potrivească. Iar cel este mai supărător este faptul că nicio dietă nu pare să ajute!

Te simți blocat/ă într-un corp pe care nu-l recunoști? Resimți simptome care te îngrijorează?

Milioane de femei și bărbați suferă din cauza dereglărilor hormonale!  Majoritatea experimentează simptome precum: metabolism încetinit, astfel că indiferent ce mănâncă grăsimile continua să se depună, nivel de energie scăzut, la fel și calitatea somnului, capacitate de concentrare și rezolvare a sarcinilor zilnice redusă.

Soluția? Reglarea nivelului de hormoni! Dar cum facem acest lucru?

Hormonii tiroidieni

Hormonii tiroidieni sunt produși de glanda tiroidă, localizată în zona gâtului. Hormonii tiroidieni sunt cei care controlează metabolismul. Când sinteza de hormoni tiroidieni este prea înceată, atunci și metabolismul încetinește. Consecința? În loc să ardă calorii, organismul le va transforma în depozite de grăsime. Poți să nu mănânci nimic toată ziua, și tot nu vei arde mai multe grăsimi. În plus vei resimți oboseală continuă, vei avea intoleranță la frig, părul va cădea iar capacitatea de concentrare va fi la cel mai scăzut nivel.

Reglează nivelul de hormone tiroidieni cu un produs natural și fără conținut de hormoni: Thyrolux. Conține o combinație puternică de 10 ingrediente de înaltă calitate pe bază de plante, fără hormoni pentru sprijinul glandei tiroide și pentru reducerea în mod eficient a simptomelor.

  • echilibrează nivelul de hormoni tiroidieni, ajută în slăbire, îmbunătățește capacitatea de concentraretre, fortifică părul și unghiile.
  • accelerează metabolismul și crește nivelul de energie
  • stimulează digestia și procesul de detoxifiere
  • atenuează toate problemele majore legate de tiroida leneșă

Estrogenul

Când nivelul de estrogen nu este echilibrat, apar simptome multiple, printre care este și incapacitatea de a slăbi. Acea grăsime depusă în zona abdominală joasă, zona șoldurilor, celulita, iritabilitatea... da sunt cauzate de estrogenul în dezechilibru, iar indiferent cât sport vei face, problema nu se va rezolv. Iar dacă nu sunt suficiente aceste probleme, dezechlibrul estrogenului afectează și nivelul de hormoni tiroidieni.

Reglează nivelul de estrogen cu Estrolux. Produs natural, pe bază de extracte de plante, fără hormoni și conținut de soia.

  • blochează, deactivează și elimină excesul de estrogen
  • stimulează slăbirea, în special din zona abdominală joasă și coapse
  • diminuează incidența schimbărilor de dispoziție
  • ajută la îmbunătățirea calității somnului

Nu rata produsele noastre pentru echilibru hormonal și reglează-ți nivelul de hormoni în mod natural!